r
Nosalty Logó

Húsvéti medvehagymás töltött karaj

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Húsvéti medvehagymás töltött karaj
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 19% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A húshoz

A panírozáshoz

Összesen 1132 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A húshoz

A panírozáshoz

Összesen 4523 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A húshoz

A panírozáshoz

Összesen 215 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    81.9 g

Zsír

  • Összesen
    59.3 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    503 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2740.4 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    110 mg
  • Kálcium
    478 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    96 mg
  • Foszfor
    884 mg
  • Nátrium
    1160 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    60.7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    240.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    290 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    125 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    97 micro
  • Kolin:
    382 mg
  • Retinol - A vitamin:
    288 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    342 micro
Összesen 1132 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    327.7 g

Zsír

  • Összesen
    237.1 g
  • Telített zsírsav
    78 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    115 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    50 g
  • Koleszterin
    2013 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10961.7 g
  • Cink
    27 mg
  • Szelén
    440 mg
  • Kálcium
    1913 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    385 mg
  • Foszfor
    3535 mg
  • Nátrium
    4638 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    242.7 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    960.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1158 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    31 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    498 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    57 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    388 micro
  • Kolin:
    1527 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1152 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    87 micro
  • β-crypt
    33 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1369 micro
Összesen 4523 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.6 g

Zsír

  • Összesen
    11.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    96 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    520.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    91 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    168 mg
  • Nátrium
    220 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    55 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    73 mg
  • Retinol - A vitamin:
    55 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    65 micro
Összesen 215 Kcal

Hozzávalók

A húshoz

A panírozáshoz

Elkészítés

A húshoz

  1. A karajból 10 nagyobb szeletet vágunk. Kiklopfoljuk, sózzuk-borsozzuk.
  2. 5 szeletet kiterítünk, és elosztjuk rajta a vékonyra felszelt, füstölt sonkát, sajtot, a medvehagyma-leveleket, majdmindegyikre helyezünk egy félbevágott főtt tojást.
  3. A maradék karajszeletekkel beborítjuk, széleit fogvájóval körbetűzzük.
  4. A csomagokat bepanírozzuk (liszt, tojás, morzsa), majd forró, bő olajban kisütjük.
  5. Tálalás előtt a fogvájókat eltávolítjuk a húsból.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 384
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 29251
  • Feltöltés dátuma: 2011. április 13.

Ajánló

Póréhagymával bolondított rizst és csemegeuborkát adtam mellé.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A húsvéti finomságok jórészét tartalmazza a batyu, így méltán kiérdemli helyét az ünnepi asztalon. Medvehagyma-kedvelőknek kifejezetten ajánlott! ;)

Hozzávalók

A húshoz

A panírozáshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek