Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hűsítő kovászosuborka-krémleves

Hűsítő kovászosuborka-krémleves
Hűsítő kovászosuborka-krémleves
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kitűnő választás a kánikulában, hidegen tálalva. Én most fürjtojással kínáltam, de nagyon finom bacon- vagy kolbászchips feltéttel, fokhagymás pirítós kockával, levesgyönggyel is. Az uborka levétől függ, hogy felhasználom-e ízesítésre azt is, van mikor az uborka magában is megfelelően savanyítja a leveset. Kóstolgatni kell ;-)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az uborkát apróra kockázzuk, és összeturmixoljuk a zöldség alaplével, az uborkalével, a joghurttal és a fokhagymával. Ha szükséges sózzuk, borsozzuk. Lehűtjük.
  2. Jóízűen elfogyasztjuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 9
össznézettség: 1 192
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Ceglédi Manka

Mióta szakács: 2019.04.21.
12 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

uborkakrémleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

127
kovászos uborka 5 közepes db
zöldség alaplé 5 dl
kovászos uborka lé 1 dl
joghurt 3 dl
fokhagyma 1 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint