Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Harissás édesburgonya-hasábok

Harissás édesburgonya-hasábok
Harissás édesburgonya-hasábok
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom, fűszeres köret grillezett húsok mellé, de dippel önmagában is finom.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az édesburgonyát megmossuk, hámozzuk, majd hasábokra vágjuk. Egy edénybe tesszük.
  2. A harissát elkeverjük az olajjal, a burgonyához adjuk, jól összekeverjük, majd megszórjuk a hajdinaliszttel, és összekavarjuk.
  3. Egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. Betoljuk a 180 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 30 perc alatt megsütjük.
  • sütési hőfok: 30°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 18 955
elküldve: 0
receptkönyvben: 60
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tepsis édesburgonya

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

246
édesburgonya 600 g
harissa paszta 1.5 ek
olívaolaj 1 ek
hajdinaliszt 1 evőkanál