Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Brassói aprópecsenye 11. - halas

Brassói aprópecsenye 11. - halas
Brassói aprópecsenye 11. - halas
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretjük a halat, és ez az étel igazán gyorsan elkészül.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A nyúzott harcsafilét kockára vágjuk.
  2. Sózzuk és egy fokhagymacikkel bedörzsöljük a halat.
  3. Kb. egy órát hagyjuk pihenni, hogy az ízek összeérjenek.
  4. A tisztított, kockázott burgonyát olajon megsütjük.
  5. Miközben a burgonya sül, a halat olajon pár perc alatt megsütjük, és a fokhagymát is közészeleteljük.
  6. Miután elkészült, a krumplival kissé összeforgatjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 8 322
elküldve: 0
receptkönyvben: 65
elkészítve: 3/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Szeva

Mióta szakács: 2010.02.23.
46 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

brassói, halas brassói, brassói harcsából

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

boglesz
boglesz / boglesz Wed, 2014-01-08 14:04

Kedves Szeva!
A mai ebédhez a te receptedet vettem alapul, kis fűszer módosítással, illetve a krumplit abban az olajban sütöttem ki amiben a halat. A végeredmény nagyon finom lett.
Köszönöm az ötletet :-)

Szeva50
Szeva / Szeva50 Wed, 2014-01-08 14:29

Kedves Boglesz! Örülök, hogy jól kezdődött az év gasztronómiai szempontból. Kedves egészségedre a mai ebédet. Üdvözlettel: Éva

674
afrikai harcsa 60 dkg
1 kávéskanál
fokhagyma 3 gerezd
burgonya 80 dkg
napraforgó olaj 2 dl