Nosalty Logó

Hamis chilis bab ahogy aantee készíti

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
aantee
Hamis chilis bab ahogy aantee készíti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 19% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 1543 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 6170 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 274 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    100.2 g

Zsír

  • Összesen
    18.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3842.1 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    792 mg
  • Vas
    37 mg
  • Magnézium
    686 mg
  • Foszfor
    1550 mg
  • Nátrium
    707 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    254.4 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    63 mg

VÍZ

  • Összesen
    166.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    54 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1589 micro
  • Kolin:
    278 mg
  • Retinol - A vitamin:
    40 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    146 micro
  • β-crypt
    42 micro
  • Likopin
    6948 micro
  • Lut-zea
    238 micro
Összesen 1543 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    400.6 g

Zsír

  • Összesen
    73.2 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    132 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    15368.4 g
  • Cink
    57 mg
  • Szelén
    186 mg
  • Kálcium
    3168 mg
  • Vas
    147 mg
  • Magnézium
    2744 mg
  • Foszfor
    6200 mg
  • Nátrium
    2828 mg
  • Réz
    14 mg
  • Mangán
    24 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1017.5 g
  • Cukor
    53 mg
  • Élelmi rost
    251 mg

VÍZ

  • Összesen
    666.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    215 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    70 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    96 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    10 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    31 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6354 micro
  • Kolin:
    1114 mg
  • Retinol - A vitamin:
    158 micro
  • α-karotin
    22 micro
  • β-karotin
    585 micro
  • β-crypt
    167 micro
  • Likopin
    27790 micro
  • Lut-zea
    953 micro
Összesen 6170 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.9 g

Zsír

  • Összesen
    3.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    6 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    686.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    142 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    123 mg
  • Foszfor
    277 mg
  • Nátrium
    126 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    29.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    10 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    284 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    1242 micro
  • Lut-zea
    43 micro
Összesen 274 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Ha gondoljuk, pároljuk meg a vöröshagymát zsiradékon és öntsük nyakon a paradicsomszósszal, forraljuk fel. Ha a legegyszerűbb módot választjuk, akkor hagyjuk ki ezt a lépést és ugorjunk a második pontra.
  2. A fehérbabot és a kukoricát a lével együtt, a vöröset a leve nélkül (merthogy fémízű) öntsük az edénybe. Ha kihagytuk az első pontot, akkor öntsünk hozzá sok ketchupot, lehetőleg finomat, jó minőségűt, akár csípőset.
  3. Fűszerezzük ízlésünk szerint, forraljuk össze.
  4. Karikázzuk bele a virslit, főzzük még pár percig.
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 6
  • 7 napos nézettség: 26
  • Össznézettség: 26016
  • Feltöltés dátuma: 2013. január 21.

Ajánló

Hideg téli estékre, meccsek mellé.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Gyorsan, finomat. Nyilván nincs köze az igazi chilis babhoz, viszont 20 perc alatt elkészül és a családban repetázni szoktak belőle a férfiemberek, merthogy igenis finom.

Hozzászólások

Ágicámdrágám

Baromfi virslivel :(

aantee

Nem szereted? Vagy mi vele a baj? :) Lehet kapni nagyon jó min?ség? és finom baromfivirsliket, de természetesen azt teszel bele, amit csak szeretnél. Mindenki az ízléséhez és a pénztárcájához szabhatja a hozzávalókat.

Törölt felhasználó

Ha nem szereted, tegyél bele mást. Juhbelest azért nem nagyon érdemes... :)

Ágicámdrágám

Maradok az eredetinél :)

aantee

Ha esetleg arra gondoltál ez alatt, h chilis babból maradsz az eredeti receptnél, akkor felesleges volt egyáltalán megnézni ezt a receptet, hiszen a nevében is feltüntettem, h ez nem az. Nem valami szimpatikus dolog megnézni egy vállaltan alternatív, olcsóbb, egyszer?bb javaslatot, aztán azért kritizálni, mert nem olyan, mint az eredeti. Nem próbáltam babérokra törni ezzel a recepttel (pedig ez saját ötletb?l született), csak megosztottam, ahogy én csinálom szerda este 7-kor hazaesve. Err?l szól ez az oldal.

Törölt felhasználó

De most ?szintén, kedves 2VerAgi2, valaki pisztolyt tart a halántékodhoz, h ez alapján a recept alapján f?zz chilis babot és ezért csinálod a cirkuszt vagy mi? Chilis babot akarsz f?zni, nem akarsz bele baromfivirslit tenni, értjük. Válassz egy szimpi receptet, f?zd meg, a többi receptet meg hagyd meg másoknak. Nem is értem, minek nézted meg ezt, azt meg pláne nem, h mit keresel még itt, ha te más metódusban hiszel. Kicsit szeretünk szerepelni, nem?

Ágicámdrágám

Szerintem mindjárt felrobbansz,lehet,hogy sikerült egymásra találni kedves harmincas........:)

Törölt felhasználó

Kedves 2VerAgi2! Írj szakácskönyvet, ha ilyen bölcs vagy, nekünk meg hagyd meg az élvezetet, h kipróbáljunk új ötleteket! (Amúgy meg ne egyél bifszteket, mert abban meg nyers hús van, pfuj. Meg kocsonyát se, mert abban gusztustalan dolgok f?nek...)

aantee

A stílus maga az ember... Nekem nem szokásom a rosszindulatú személyeskedés. Maradjunk a f?zésnél. A jöv?ben nem fogok reagálni a megjegyzéseidre.

Törölt felhasználó

Kedves 2VerAgi2, hozzászólásaidban kb. annyi az értelem mint Milánói sertésbordádban az eredetiség. Ha fikázáshoz van kedved kezdd a saját receptjeiddel. Ott tényleg van mibe belekötni. Te itt most annyit tehetsz, hogy gyorsan elszégyenled magad és bocsánatot kérsz. aantee egy pillanatig sem állította, hogy ez a recept jobb mint az igazi, vagy hogy ez az igazi. Egyébként többször elkészítettem már a receptet, nagyon fini és gyors. A célnak megfelel. Kösz, aantee!

Ancsa131

Te jó ég, hogy képes valaki karácsonykor ilyeneket írogatni? -.- Egyébként pedig köszönet a receptért, tényleg nagyon jó ötlet! :) Nekem pl. most ehhez van otthon alapanyagom, és pont ezért jó a nosalty, mert találhat az ember alternatív megoldásokat a régen bejáratottak helyett! ;)

aantee

Pontosan err?l van szó! :) Jó étvágyat hozzá!

Ancsa131

Köszönöm/köszönjük! Tényleg nagyon finom volt! :)

lasvegas7

Ki fogom próbálni ezt a receptet, a chilis bab az egyik kedvenc ételem.(másik a brassói :) Jónak és finomnak t?nik,meg persze gyorsnak és egyszer?nek. :) Köszi

Reka91

El?re is elnézést a "bugyuta" kérdésért. Bevallom nem vagyok nagy konyhatündér, éppen hogy csak szárnyaimat bontogatom. Ha apróra kockázott csibehússal szeretném csinálni, akkor mit ajánlotok, hogyan csináljam? :) A válaszért el?re is hálás köszönet :)

aantee

A dinsztelt vöröshagymára dobd a husit és addig kevergesd, amíg ki nem fehéredik, utána mehet bele a többi hozzávaló. Sok sikert! :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek