r
Nosalty Logó

Halfasírt 4. - Kárászból

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nosalty
Halfasírt 4. - Kárászból
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 31% Zsír
Összesen 938 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 31% Zsír
Összesen 3749 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 31% Zsír
Összesen 304 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • D vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26.5 g

Zsír

  • Összesen
    74.8 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    149 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1280 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    170 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    55 mg
  • Foszfor
    514 mg
  • Nátrium
    495 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    100.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    47 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    909 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    81 micro
  • Kolin:
    141 mg
  • Retinol - A vitamin:
    47 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    140 micro
Összesen 938 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • D vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    106.2 g

Zsír

  • Összesen
    299.2 g
  • Telített zsírsav
    44 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    135 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    104 g
  • Koleszterin
    598 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5120 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    150 mg
  • Kálcium
    681 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    221 mg
  • Foszfor
    2058 mg
  • Nátrium
    1979 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    161 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    402.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    187 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    109 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    3636 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    325 micro
  • Kolin:
    562 mg
  • Retinol - A vitamin:
    187 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    558 micro
Összesen 3749 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • D vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.6 g

Zsír

  • Összesen
    24.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    415.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    55 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    167 mg
  • Nátrium
    161 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    32.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    15 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    295 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    45 micro
Összesen 304 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megtisztított halakat húsdarálón kétszer átdaráljuk.
  2. A két zsemlét megnedvesítjük, és ledaráljuk.
  3. Végül mehet bele a két tojás és a fűszerek ízlés szerint.
  4. Kis gombócokat, vagy rudacskákat formálunk belőle és meghempergetjük zsemlemorzsába
  5. Forró olajban kisütjük.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 24
  • Össznézettség: 10444
  • Feltöltés dátuma: 2010. december 11.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Egészségesebb, mint a bolti...

Hozzászólások

Jafar

Kíváncsi vagyok!Most daráljuk a halakat. A kárászt amúgy is szeretjük,nagyon ízletes hal,így meg elt?nik a szálka is. :)))

Jafar

Nagyon,de nagyon finom,csak ajánlani tudom mindenkinek!Most már sokadszorra készítem el,hát a család két pofára tömi :))) Annyit még hogy kifilézem a halat miel?tt ledarálom,mert a nagyobb csontok darabokban de bennmaradnak,ha nem szedjük ki bel?le.Megpróbáltam sima fasírt f?szerkeverékkel úgy is isteni!Köszönöm a receptet!!!

Fabika

Nem tudtam, hogyha húsdarálón ledaráljuk, akkor nem fogom érezni a szálkákat. Ez valóban m?ködik? A gerincét ki kell venni?

Jafar

Szia!Igen ki kell venni,és a bordákat is.Utána kétszer mindenképp daráld le!Nagyon finom,köszönet a feltölt?nek!

Törölt felhasználó

A szálkátlanításnak van egy egyszer? módja, amire vé letlenül jöttem rá. Volt két lefagyasztott keszegem, ki akartam olvasztani mikróban, de túl jól sikerült. Tehát a nyers halat tedd mikrosüt?be, teljes teljesítménnyel 1-2 percre. A halhús ugyan kissé megf?, de könnyedén lejön a csotokról. Érdemes kísérletezni a teljesítménnyel, vagy az id?vel, m?ködni fog. Utána persze érdemes ledarálni is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Egy meglepő eszköz kell az igazán omlós linzerhez

Biztos sokan ismerjük azt a klasszikus túrós-kakaós linzert, aminek különlegessége a tészta reszelésében rejlik. Ez a fantasztikus technika adja a sütemény utánozhatatlan állagát, amit kóstolva felmerülhet bennünk a kérdés: miért nem használjuk ezt többször?