Keszeg

Keszeg

Leírás

A keszeg egy szálkás húsú, pontyfélék családjába tartozó halfaj. Sokféle keszeg van: bagolykeszeg, dévérkeszeg, jászkeszeg, karikakeszeg, lapos keszeg, szilvaorrú keszeg, vörösszárnyú keszeg. Magyarországon gyakori a jászkeszeg, a dévérkeszeg pedig mindenhol megtalálható, még tengerben is lakik. A lapos keszeg a torkolatokat kedveli, a karikakeszeg a lassú vizet. A keszeg sütve jó, lényeges hogy a hal tiszta vízből származzon.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben 1-2 napig, tovább mélyhűtőben.

12 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

Ne tedd a nyers krumplit a hűtőbe: kampány indul az...

Valószínűleg volt már olyan, hogy elgondolkodtunk a boltban, vajon biztonságos-e az étel, amit veszünk, miből van a csomagolása, honnan származik, vagy hogy mit jelentenek az E-számok a címkéjén. A bizonytalanságnak vége, van ugyanis egy honlap, ahol mindenre választ találunk.

Nosalty

További cikkek