Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

 
A keszeg egy szálkás húsú, pontyfélék családjába tartozó halfaj. Sokféle keszeg van: bagolykeszeg, dévérkeszeg, jászkeszeg, karikakeszeg, lapos keszeg, szilvaorrú keszeg, vörösszárnyú keszeg. Magyarországon gyakori a jászkeszeg, a dévérkeszeg pedig mindenhol megtalálható, még tengerben is lakik. A lapos keszeg a torkolatokat kedveli, a karikakeszeg a lassú vizet.  A keszeg sütve jó, lényeges hogy a hal tiszta vízből származzon.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben 1-2 napig, tovább mélyhűtőben.

Keszeg alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!