Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagymaágyon sült csirkemáj párolt vegyes savanyúsággal

Hagymaágyon sült csirkemáj párolt vegyes savanyúsággal
Hagymaágyon sült csirkemáj párolt vegyes savanyúsággal
60 perc / előkészület: 30 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors, finom ebéd, bármely napra.

hozzávalók / 3 adag

májhoz

krumplipüréhez

savanyúsághoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vöröshagymát felaprítjuk, a zsíron üvegesre pirítjuk, rátesszük a megtisztított csirkemájat, őrölt borssal megszórjuk, és fedő alatt pár percig pároljuk.
  2. Majd levesszük a fedőt, és kevergetve készre sütjük. Amikor majdnem kész, akkor teszünk rá 1 tk paprikarémet. Só nem kell rá, mivel a sóban eltett paprikakrém elég volt hozzá.
  3. A köret készítés: A burgonyát megtisztítjuk, gerezdekre vágva sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, margarinnal, tejjel pürésítjük.
  4. A házi vegyes savanyúságot kicsit vízzel leöblítjük, 1 ek étolajat teszünk alá, és fedő alatt megpároljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
  • elkészítettem: 60 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 9 849
elküldve: 1
receptkönyvben: 49
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

VnéEdit

Mióta szakács: 2013.04.03.
292 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

hagymaágyon sült csirkemáj krumplipürével párolt vegyes savanyúsággal, hagymás sült csirkemáj krumplipürével, sült csirkemáj párolt vegyes savanyúsággal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

620
csirkemáj 50 dkg
bors 0 ízlés szerint
paprikakrém 1 teáskanál
vöröshagyma 2 nagy db
sertészsír 2 ek
burgonya 70 dkg
tej 2 dl
margarin 2 ek
vegyes savanyúság 50 dkg
napraforgó olaj 1 ek