Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Resztelt csirkemáj Tésztásfül konyhájából

Resztelt csirkemáj Tésztásfül konyhájából
Resztelt csirkemáj Tésztásfül konyhájából
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan elkészül. Vacsora, váratlan vendégeknek is hamar elkészül. 

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

A savanyúság lehet ecetes paprika, csalamádé, almapaprika, csemegeuborka. 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemájat megtisztítjuk. Kettévágjuk a nagyobb darabokat.
  2. A hagymát felszeleteljük hosszára. A paprikát kimagozzuk, felvagdossuk.
  3. Olajon megfonnyasztjuk a hagymát, a paprikát is megsütjük kicsit benne. Beledaraboljuk a paradicsomot (kicsi vizet tehetünk bele, ha a paradicsom leve elfőne). Amikor megfőttek fűszereket, a csirkemájat is hozzáadjuk, pár perc alatt készre főzzük. (A májat nem szabad túlfőzni, kemény lesz!) Csak a végén sózzuk meg a kész ételt!
  4. Vízben főtt hasábburgonyával, savanyúsággal tálaljuk.
  • elkészítettem: 23 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 419
elküldve: 0
receptkönyvben: 33
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Tésztásfül

Mióta szakács: 2013.10.24.
111 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

resztelt máj, pirított csirkemáj, hagymás máj

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

291
csirkemáj 50 dkg
napraforgó olaj 0.5 dl
vöröshagyma 2 nagy db
víz 1 dl
zöldpaprika 1 közepes db
paprika 1 közepes db
paradicsom 2 közepes db
majoranna 1 teáskanál
1 kávéskanál
fekete bors 0 ízlés szerint