Vegyes savanyúság

Vegyes savanyúság

Leírás

Többféle, általában 5-7 szeletelt zöldség, ecetes felöntőlében tartósítva. A fehér káposzta és vöröshagyma a két állandó alapanyag, ezek mellé kerülhet: paprika, uborka, zöld dinnye, zöld paradicsom. Pörköltek, paprikás vagy sült húsok mellé kínálható. Étvágyfokozó hatása van, valamint segít a zsíros, nehéz ételek megemésztésében. Köznyelvben elterjedt elnevezése a csalamádé.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Felbontás előtt napfénytől védett, száraz, hűvös helyen. Felbontás után ajánlott hűtőben tárolni.

100g Vegyes savanyúság

fehérjetartalom

1 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

7 g

víztartalom

0 g

gramm vegyes savanyúság?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

1 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

10 zöldséges egytálétel sajttal a főszerepben

A sajtot magában, nyúlósan, ragacsosan, sütve, pirítva, mártogatósan, minden formájában imádjuk! Egy sajttal tuningolt egytálételnél pedig kevesebb jobb dolgot kívánhatnánk ebédre. Szemezgessetek az alábbi sajttal készült ételekből és készítsétek el kedvenceteket!

Nosalty

További cikkek

4 tipp, mire használd az út széli ringlót, azaz a...

Ringló, cseresznyeszilva, lotyószilva, mirabella vagy egyszerűen csak fosóka. Mind jól ismerjük a magyar települések elmaradhatatlan útszéli gyümölcsét, de azt kevesen tudjuk, hogy mennyi mindenre fel lehet használni ezt az alulértékelt termést.