Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Grúz céklakrém

Grúz céklakrém
Grúz céklakrém
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Lepénykenyereimhez csináltam mártogatósnak. Egyébként nagy maradékmentő akcióm egyik darabja. Kiváló téli vitaminforrás.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A céklát sütőben 200 fokon fél óra alatt megsütjük, meghámozzuk.
  2. A gránátalma kivételével minden hozzávalót aprítógépben összedolgozunk, de csak annyira, hogy kisebb darabok legyenek benne.
  3. Egy fél gránátalma magjait beleforgatjuk a krémbe, úgy tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 6 818
elküldve: 2
receptkönyvben: 77
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1829 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig, uzsonna, vacsora
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tél
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

céklakrém gránátalmával, céklapástétom, céklás-gránátalmás püré

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

119
cékla 25 dkg
dió 5 dkg
fokhagyma 1 gerezd
balzsamecet 1 ek
rozmaring 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
gránátalma 0.5 db