Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Feta sajtos gombakrém

Feta sajtos gombakrém
Feta sajtos gombakrém
15 perc / előkészület: 10 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A krém felhasználása határtalan! Kenhetjük kenyérre, tekercsbe vagy akár főtt tojásba is! Nagyon finom és ízletes! 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombát apróra vágjuk, megpároljuk, és lecsepegtetjük.
  2. Az összetevőket botmixerrel összedolgozzuk.
  3. A krémet kenhetjük kenyérre, pirítósra, de használhatjuk sonkatekercsbe, sajttekercsbe, füstölt lazac tekercseket és főtt kemény tojás hajócskákba is tölthetjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 945
elküldve: 1
receptkönyvben: 33
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
108 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

sajtos gombakrém, csiperkegombás feta sajtos krém, feta sajtos kenőke

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

196
csiperkegomba 500 g
feta sajt 200 g
dijoni mustár 0.5 teáskanál
kapor 1 csokor
olívaolaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint