Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Grillezett nektarin és kecskesajt salátaágyon, pirított magvakkal

Grillezett nektarin és kecskesajt salátaágyon, pirított magvakkal
Grillezett nektarin és kecskesajt salátaágyon, pirított magvakkal
nagyon gyors étel | szponzorált tartalom
30 perc / előkészület: 20 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy könnyed és friss saláta, ami alapanyagainak összetevői alapján izomerősítő és testépítő program étrendjébe tökéletesen beilleszthető. Egy kiadósabb leves után akár főételként is fogyasztható meleg nyári napokon, amikor kevésbé kívánjuk a nehéz húsos ételeket. A karakteres kecskesajt és az édes-zamatos barack ízvilága kitűnő párost alkot, amit a balzsamos dresszing és a ropogós magok remekül kiegészítenek.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A barackokat megmossuk, majd cikkekre vágjuk. Forró grillserpenyőben pár perc alatt mindkét oldalukon megsütjük, amikor szép csíkos, akkor lesz tökéletes.
  2. A barackok után a kecskesajt-szeleteket (kis korongok) is meggrillezzük. Legyünk figyelmesek, mert gyorsan odaég, nem kell nekik sem sok idő.
  3. A dresszinghez az olívaolajat, a balzsamecetet, a sót, a borsot és a mézet összekeverjük, majd tálalásig félretesszük.
  4. Az olajos magvakat egy száraz serpenyőben lepirítjuk - akkor jó, amikor már pattognak a magok.
  5. Végül következik a saláta összeállítása. Egy hosszúkás tálra helyezzük a salátát, majd ízlésesen elhelyezzük rajta a grillezett barackdarabokat és a kecskesajt-korongokat. Megszórjuk gazdagon a pirított magvakkal, és ízlés szerint locsolunk rá az öntetből.
  6. Frissen tálaljuk, isteni finom és nagyon egyszerű az elkészítése. Tegyük az asztal közepére, így mindenki kedve szerint falatozhat belőle.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 1 235
elküldve: 0
receptkönyvben: 96
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Decathlon

Mióta szakács: 2020.07.01.
20 recept

receptjellemzők

konyha: francia
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
konyhatechnológia: grill
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 3 főre
kalória: magas
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

sült sajt

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

660
őszibarack 8 db
kecskesajt 200 g
salátakeverék 200 g
koktélparadicsom 10 db
tökmag 2 ek
szezámmag 2 ek
napraforgómag 2 ek
lenmag 2 ek
olívaolaj 5 ek
balzsamecet 3 ek
méz 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint