Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Könnyű epres spenótsaláta

Könnyű epres spenótsaláta
Könnyű epres spenótsaláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Isteni finom és üdítően könnyed saláta, amit akár hétköznap reggel vagy este is összedobhatunk. Sok-sok eperrel az igazi!

hozzávalók / 2 adag

hozzávalók a salátához

hozzávalók az öntethez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az öntet hozzávalóit egy jól zárható üvegcsébe öntjük, és alaposan összerázzuk.
  2. Az epret megmossuk és felszeleteljük, a bébispenótot durvára vágjuk. Mindkettőt egy nagy salátástálba tesszük.
  3. Rámorzsoljuk a kecskesajtot, megszórjuk a pirított mandulával, és beletépkedjük a mentát.
  4. Meglocsoljuk az öntetünkkel, és az egészet összeforgatjuk. Azonnal tálaljuk.
  • költség: 1200 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 046
elküldve: 0
receptkönyvben: 16
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
826 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: párszor készített receptek
mikor: reggeli, ebéd, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
alkalom: Anyák napja, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szezon: tavasz
adag: 2 főre
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: hideg előétel
költség egy főre: nem olcsó receptek

egyéb elnevezések

spenótos epersaláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

400
eper 25 dkg
spenót 75 g
kecskesajt 10 dkg
mandulapehely 30 g
menta 2 szál
olívaolaj 1 ek
méz 1 ek
limelé 0.5 lime-ból nyert
chiamag 1 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
1 csipet