r
Nosalty Logó

Görög-római joghurtos saláta

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Nosalty
Görög-római joghurtos saláta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A salátához

Az öntethez

Összesen 265 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A salátához

Az öntethez

Összesen 792 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A salátához

Az öntethez

Összesen 60 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    21 g

Zsír

  • Összesen
    13 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    508.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    106 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    55 mg
  • Foszfor
    229 mg
  • Nátrium
    98 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.4 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    293.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    524 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    167 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    146 micro
  • Kolin:
    76 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    875 micro
  • β-karotin
    5777 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    1167 micro
  • Lut-zea
    2095 micro
Összesen 265 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    62.9 g

Zsír

  • Összesen
    39 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    146 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1526.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    53 mg
  • Kálcium
    317 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    166 mg
  • Foszfor
    688 mg
  • Nátrium
    293 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    55.2 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    881 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1573 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    75 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    500 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    438 micro
  • Kolin:
    228 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    2624 micro
  • β-karotin
    17331 micro
  • β-crypt
    25 micro
  • Likopin
    3500 micro
  • Lut-zea
    6286 micro
Összesen 792 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    2.9 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    11 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    114.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    52 mg
  • Nátrium
    22 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    118 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    38 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    197 micro
  • β-karotin
    1305 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    263 micro
  • Lut-zea
    473 micro
Összesen 60 Kcal

Hozzávalók

A salátához

Az öntethez

Elkészítés

A salátához

  1. A zöldségeket megtisztítjuk, felvágjuk. Egy nagy tálban öntjük, és jól összekavarjuk.
  2. A csirkemellet sóval, borssal ízesítjük, majd egy kevés olívaolajon pirítjuk. Apró csíkokra vágjuk, majd hozzáadjuk a salátához.
  3. Elkészítjük az öntetet.

Az öntethez

  1. Az aprított medvehagymát, a joghurtot és a fűszereket egy robotgép segítségével összedolgozzuk.
  2. A salátára öntjük, jól összekeverjük, majd tálalhatjuk is.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 326
  • Tegnapi nézettség: 12
  • 7 napos nézettség: 66
  • Össznézettség: 28647
  • Feltöltés dátuma: 2017. április 12.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Egy igazi, tavaszi saláta római salátával, csirkével, medvehagymás görög joghurttal.

Hozzávalók

A salátához

Az öntethez

Címlapról ajánljuk

További cikkek