Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Görög-római joghurtos saláta

Görög-római joghurtos saláta
Görög-római joghurtos saláta
30 perc / előkészület: 20 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (18)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy igazi, tavaszi saláta római salátával, csirkével, medvehagymás görög joghurttal.

hozzávalók / 6 adag

A salátához

Az öntethez

Szólj hozzá!

elkészítés

A salátához

  1. A zöldségeket megtisztítjuk, felvágjuk. Egy nagy tálban öntjük, és jól összekavarjuk.
  2. A csirkemellet sóval, borssal ízesítjük, majd egy kevés olívaolajon pirítjuk. Apró csíkokra vágjuk, majd hozzáadjuk a salátához.
  3. Elkészítjük az öntetet.

Az öntethez

  1. Az aprított medvehagymát, a joghurtot és a fűszereket egy robotgép segítségével összedolgozzuk.
  2. A salátára öntjük, jól összekeverjük, majd tálalhatjuk is.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 14 949
elküldve: 4
receptkönyvben: 200
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: 2

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
988 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
kategória: saláta
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: hideg előétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

csirkesaláta, zöldsaláta csirkével

Hozzászólások (18)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Hukli
Titi75 / Hukli Wed, 2017-05-31 18:38

Sziasztok!

Medvehagyma helyett/hiányában valami ötlet a joghurthoz?

130
római saláta 200 g
halványító zeller 3 közepes szár
uborka 10 dkg
újhagyma 2 közepes db
sárgarépa 1 közepes db
retek 3 db
koktélparadicsom 8 db
csirkemell filé 20 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 2 ek
medvehagyma 0.5 csokor
görög joghurt 200 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint