Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás-sóskás tészta újragondolva

Gombás-sóskás tészta újragondolva
Gombás-sóskás tészta újragondolva
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A kucsmagombás-sóskás spagetti receptem átgondolva.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Csak ajánlani tudom :)

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, rászórjuk a cukrot és pár percig együtt pirítjuk.
  2. Hozzákeverjük a sóskát és kevés (kb 1 dl) vízzel felengedjük.
  3. Sózzuk, borsozzuk, belekeverjük a levesport és a szárított gombát.
  4. Néhány perc múlva megszórjuk a liszttel, kicsit megpirítjuk vele és felöntjük a tejjel.
  5. Összeforraljuk. Ha túl sűrűnek találjuk, adhatunk hozzá még tejet.
  6. Kifőtt tésztával összekeverjük hozzáadjuk a csipetnyi mustáros fűszert és tálaljuk.


 

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 10 090
elküldve: 3
receptkönyvben: 114
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Ikó

Mióta szakács: 2010.10.06.
44 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tészta sóskával, gombás tészta, zöldséges tészta

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

409
napraforgó olaj 1 ek
vöröshagyma 0.5 közepes fej
cukor 3 ek
sóska 15 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
ételízesítő 1 csipet
leveskocka 1 db
kucsmagomba 3 dkg
kukoricaliszt 5 evőkanál
tej 3 dl
tészta 25 dkg