Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás sertésragu ajvárral

Gombás sertésragu ajvárral
Gombás sertésragu ajvárral
90 perc / előkészület: 20 perc főzés: 70 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A kíváncsiság kreálta ezt az ételt. :-)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vöröshagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, és kevés olajon megdinszteljük.
  2. Hozzákeverjük a pirospaprikát, az ajvárt, a felszeletelt paradicsomot (aki akarja hámozza), és rátesszük a húst. Fehéredésig pirítjuk.
  3. Felöntjük annyi vízzel, ami ellepi, sózzuk, borsozzuk.
  4. Közben kifőzzük a tésztát, megpucoljuk, felszeleteljük a gombát.
  5. Amikor a hús már félig puha, hozzátesszük a gombát, és a hús teljes puhulásáig főzzük. Belekeverjük a kakukkfüvet.
  6. Tálaláskor tehetünk a tetejére tejfölt.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 823
elküldve: 3
receptkönyvben: 32
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Norci79

Mióta szakács: 2010.04.03.
94 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

ajváros sertésragu tésztával, sertéspecsenye ajvárral

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

834
sertéscomb 50 dkg
csiperkegomba 50 dkg
vöröshagyma 1 nagy fej
fűszerpaprika 1 teáskanál
ajvár 4 ek
paradicsom 2 közepes db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
kakukkfű 1 kk
napraforgó olaj 2 ek
tészta 50 dkg
tejföl 1 dl