Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás-répás-sütőtökös lecsó lecsókolbásszal

Gombás-répás-sütőtökös lecsó lecsókolbásszal
Gombás-répás-sütőtökös lecsó lecsókolbásszal
45 perc / előkészület: 10 perc főzés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez még hiányzott a lecsók közül.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát felvágjuk, a paprikákat és a répát felkarikázzuk, a gombát szeleteljük, a sütőtököt kockára vágjuk, a paradicsomot nyolcadoljuk.
  2. Egy nagy serpenyőben olajon a felkockázott szalonnát lepirítjuk, majd a hagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a paprikákat, a répát, s a szalonnabőrt, végül a többi zöldséget. Fűszerezzük.
  3. Felszeleteljük a kolbászt. Amikor a zöldségek fogkemények, beletesszük a kolbászt is.
  4. Kenyérrel fogyasztjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 384
elküldve: 0
receptkönyvben: 4
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

magyar ratatouille kolbásszal, kolbászos paradicsomos egytálétel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

503
paprika 40 dkg
hegyes erős paprika 1 db
chili 1 db
paradicsom 25 dkg
vöröshagyma 1 db
fokhagyma 1 gerezd
csiperkegomba 20 dkg
sárgarépa 1 db
sütőtök 15 dkg
füstölt szalonna 5 dkg
napraforgó olaj 2 ek
lecsókolbász 50 dkg
0 ízlés szerint
fekete bors 1 kávéskanál
csípős fűszerpaprika 1 teáskanál