r
Nosalty Logó

Gombapörkölt csirkecombbal főzve

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Yoco-fater
Gombapörkölt csirkecombbal főzve
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 876 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 2626 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 123 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    32.1 g

Zsír

  • Összesen
    67.1 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    166 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    837.3 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    76 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    490 mg
  • Nátrium
    158 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    435.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    69 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    88 micro
  • Kolin:
    140 mg
  • Retinol - A vitamin:
    38 micro
  • α-karotin
    67 micro
  • β-karotin
    344 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1715 micro
  • Lut-zea
    206 micro
Összesen 876 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    96.2 g

Zsír

  • Összesen
    201.4 g
  • Telített zsírsav
    60 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    99 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    498 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2511.9 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    93 mg
  • Kálcium
    229 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    219 mg
  • Foszfor
    1469 mg
  • Nátrium
    475 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    81 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    1306.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    207 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    63 mg
  • D vitamin:
    137 micro
  • K vitamin:
    46 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    49 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    265 micro
  • Kolin:
    420 mg
  • Retinol - A vitamin:
    114 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    1032 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    619 micro
Összesen 2626 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    4.4 g

Zsír

  • Összesen
    9.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    116.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    68 mg
  • Nátrium
    22 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    10 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    48 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    238 micro
  • Lut-zea
    29 micro
Összesen 123 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat megmossuk, bőrét lehúzzuk, kettévágjuk alsó és felsőcombra, sózzuk, borsozzuk,
  2. Lefedhető serpenyőben olajat melegítünk,melybe a 15 dkg füstölt szalonnát kockázva beledobjuk, és zsírjára pirítjuk. Az olajon a combokat pár perc alatt megpirítjuk, majd kivesszük őket. A vöröshagymákat megpucoljuk, feltesszük az olajon pirítani, közben a laskát is mossuk, csíkokra szeleteljük.
  3. Ezután a laska is belekerül a serpenyőbe bors és bazsalikom társaságában, ha a levet amit eresztett elfőtte, akkor piros paprikával színezzük, és belehelyezzük a combokat, a fej fokhagymát belenyomjuk, és felöntjük egy kevés paradicsomlével.
  4. Forrás után lassú tűzön még kb. 30 percig főzzük (a combok puhaságát villával tesztelhetjük). Kb. 10 perccel a főzés vége előtt 2 dl rozé borral meglocsoljuk, és lefedve még pároljuk.
  5. Rizzsel tálaljuk.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 67
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 10481
  • Feltöltés dátuma: 2012. április 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gombapörkölt csirkecombbal főzve
Yoco-fater 4 recept

Saját szerzemény itthoni alapanyagokból, egy kellemes keddi estén.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek