Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombamártással töltött padlizsántekercs

Gombamártással töltött padlizsántekercs
Gombamártással töltött padlizsántekercs
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kímélő előétel vagy vacsora...

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A padlizsán két végét levágjuk.
  2. Vékony szeletekre feldaraboljuk és besózva félretesszük.
  3. A gombát megpucoljuk, felaprítva kevés húsalaplében megpároljuk, adunk hozzá kakukkfüvet és borsot.
  4. Miután megpuhult, kevés tejszínt, vagy tejfölt kanalazunk hozzá és botmixerrel krémesítjük.
  5. A padlizsán szeletekről lemossuk a sós levüket, és serpenyőben kevés olívaolajon mindkét oldalukat megsütjük.
  6. A megpirult szeleteket a gombakrémmel megkenjük, feltekerjük és tálaljuk. 
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 277
elküldve: 1
receptkönyvben: 125
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Illatok a konyhámból

Mióta szakács: 2012.02.16.
124 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: töltött zöldség
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

gombás padlizsán, gombakrémmel töltött padlizsán, padlizsántekercs gombakrémmel

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

140
padlizsán 1 db
csiperkegomba 25 dkg
szárnyas alaplé 1 dl
kakukkfű 0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
főzőtejszín 2 ek
olívaolaj 1 ek