r
Nosalty Logó

Gesztenyés pudingkocka

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Gesztenyés pudingkocka
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A tésztához

A gesztenyés krémhez

A csokis réteghez

Összesen 662 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A tésztához

A gesztenyés krémhez

A csokis réteghez

Összesen 2653 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A tésztához

A gesztenyés krémhez

A csokis réteghez

Összesen 151 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.1 g

Zsír

  • Összesen
    10.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1406.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    513 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    429 mg
  • Nátrium
    422 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    116.7 g
  • Cukor
    49 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    77 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    145 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    249 micro
Összesen 662 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    72.6 g

Zsír

  • Összesen
    40.3 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    720 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5626.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    104 mg
  • Kálcium
    2051 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    57 mg
  • Foszfor
    1715 mg
  • Nátrium
    1689 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    466.9 g
  • Cukor
    197 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    169.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    310 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    122 micro
  • Kolin:
    582 mg
  • Retinol - A vitamin:
    310 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    995 micro
Összesen 2653 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    2.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    318.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    116 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    3 mg
  • Foszfor
    97 mg
  • Nátrium
    96 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.4 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    9.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    56 micro
Összesen 151 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A gesztenyés krémhez

A csokis réteghez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjékből kemény habot verünk , majd robotgéppel lassú fokozaton belekeverjük a tojássárgákat és az előzőleg összekevert sütőporos, cukros lisztet. Kevés tejjel lágyítjuk a masszát.
  2. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, egyenletesen eloszlatjuk, majd előmelegített sütőben megsütjük . (tűpróba!)
  3. A hozzávalókból először elkészítjük a tejszín ízű pudingot.
  4. A még forró pudingba belekeverjük a 2 teáskanál zselatint és a gesztenye masszát, majd az elkészült piskóta tetejére kenjük. Dermedésig hűtőbe tesszük.
  5. Miután a gesztenyés réteg teljesen megdermedt, a hozzávalókból kicsit sűrűbb csokipudingod készítünk, és az előző réteg tetejére kenjük.
  6. Pár órára hűtőbe tesszük, míg teljesen meg nem dermed.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30X20X6
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 515
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 22
  • Össznézettség: 39044
  • Feltöltés dátuma: 2012. március 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy újabb pudingos hibrid....

Hozzávalók

A tésztához

A gesztenyés krémhez

A csokis réteghez

Címlapról ajánljuk

További cikkek