Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hamis tiramisu Ryn konyhájából

Hamis tiramisu Ryn konyhájából
Hamis tiramisu Ryn konyhájából
30 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A férjem nagyon szereti a tiramisu-t, így gondoltam meglepem vele, mikor hazajön a munkából.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pudingot 3 ek. cukorral elkeverjük, és megfőzzük a szokásos módon.
  2. A mandulát ledaráljuk, és elkeverjük 2 evőkanál cukorral.
  3. A babapiskóta felét egy jénai tálba helyezzük, és meglocsoljuk a főzött kávé felével, majd rászórjuk a cukros mandula felét. Erre locsoljuk rá a puding felét (még melegen), majd a maradék babapiskótát rátesszük egyesével.
  4. Ezután jöhet rá a kávé másik fele és a megmaradt cukrozott mandula, szépen egyenletesen eloszlatva a piskótán. A puding másik felével szépen meglocsoljuk ezt is, és a kakaóport rászitáljuk a tetejére.
  5. Ezután alufóliával lefedjük, és a hűtőben pihentetjük 3-4 órán keresztül. Hidegen tálaljuk, miután megdermedt. Jó étvágyat kívánok hozzá!
  • tepsi mérete: 30x30x4 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 629
elküldve: 0
receptkönyvben: 11
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Ryn

Mióta szakács: 2016.07.17.
20 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: mindig, ebéd, uzsonna
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, Anyák napja, buli receptek, karácsonyi édességek, szilveszter, vasárnapi ebéd
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

pudingos-babapiskótás desszert

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

353
babapiskóta 20 db
feketekávé 1 dl
tej 13 dl
vaníliás pudingpor 3 tasak
cukor 5 ek
mandula 2 dkg
cukrozatlan kakaópor 2 ek