r
Nosalty Logó

Leveles tésztás pudingszelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
VnéEdit
Leveles tésztás pudingszelet
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 3% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 465 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 3717 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 119 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    8.7 g

Zsír

  • Összesen
    11.2 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    341.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    148 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    22 mg
  • Nátrium
    159 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    81.3 g
  • Cukor
    47 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    159.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    34 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    330 micro
  • β-crypt
    137 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    114 micro
Összesen 465 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    69.5 g

Zsír

  • Összesen
    89.7 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2731.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    1187 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    177 mg
  • Nátrium
    1274 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    650.6 g
  • Cukor
    379 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    1278.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    270 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    36 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    45 micro
  • Kolin:
    62 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    2640 micro
  • β-crypt
    1095 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    915 micro
Összesen 3717 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    2.2 g

Zsír

  • Összesen
    2.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    87.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    2 mg
  • Foszfor
    6 mg
  • Nátrium
    41 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.8 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    40.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    9 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    2 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    84 micro
  • β-crypt
    35 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    29 micro
Összesen 119 Kcal
  • Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A leveles tésztát szobahőmérsékleten kiolvasztjuk. Ketté vesszük.
  2. Egy 23×38 cm-es tepsit vajjal kikenünk.
  3. A tészta felét kinyújtjuk, kirakjuk szorosan babapiskótával, kirakjuk barackkal.
  4. 2 csomag vaníliás pudingport ízlésünknek megfelelő mennyiségű cukorral, a tejjel, felfőzzük.
  5. Ráöntjük a barackra, és a másik kinyújtott tésztalappal befedjük. Szép pirosra sütjük. Kb. 35 perc 190 fokon.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 23×38
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 327
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 26348
  • Feltöltés dátuma: 2014. június 07.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Leveles tésztás pudingszelet
VnéEdit 295 recept

Ezt a receptet reggel láttam meg egy csoportban. Tudtam, hogy ez lesz a mai sütim, amit megsütök hétvégére. Mennyei finom lett. Köszönet a receptért Esek Máriának.

Hozzászólások (4)

fehérke37

Nagyon jól hangzik amit írtál,de az alsó tészta nem maradt nyers? Arra gondolok,hogy a folyadék eláztatta,és nem tudott megsülni

VnéEdit

Kedves fehérke37! Az alja és a bels?je is átsült. Át sem áztatta a babapiskótát és kemény sem maradt. Így a tökéletes. Köszönöm kérdésedet,elnézést a kés?bbi válaszért. Üdv:Edit.

Törölt felhasználó

Jol hangzik,de a babapiskota nem marad szaraz? Nem kell elotte megmartani valamiben? (mondjuk a barack befott leveben) A pundigot meg melegen ontod ra?

VnéEdit

Kedves smores! Írtam az el?z?nél is,hogy így a tökéletes,nagyon jól megsült,egyszer?en imádni való a süti. Természetesen forrón öntöttem rá a pudingot. Üdvözlettel:Edit.

Wicy77

sziasztok.. a kérdésekre bocsánat, hogy én reagálok, ezt a receptet egy másik oldalon találtam régebben és most az ünnepek alatt csináltam meg. a babapiskóta nem marad száraz, a pudingot melegen lehet ráönteni, és az alja sem marad nyers. én 180 fokon sütöttem 20-25 percit és meg kell várni, míg teljesen kih?l, különben felvághatatlan lesz és szétesik az egész. Hidegen ajánlott fogyasztani. Finom, bár nekünk a barackkal nem jött be, lehet meggyel fogok próbálkozni legközelebb.

VnéEdit

Kedves Wicy77! Köszönöm,hogy válaszoltál,én nem voltam email közelben a napokban. Jól válaszoltál,köszönöm. Nálunk bejött barackkal is,ízlett. A süteményeket mindig leh?tött állapotban szeleteljük,ami természetes. A recept ezt nem tartalmazza,de gondolom,hogy a kezd? háziasszonyok sem fognak kést a forró sütinek. Szeletelés el?tt 20 percre a fagyasztóba teszem a sütiket és úgy szeletelem. Üdv:Edit.

Sisyphus

Köszönöm a receptet, igazán egyszer?, gyors és finom süteményt kaptam végeredményül. A recepthez annyi kiegészítést f?znék, hogy nekem 2 csomag konyhakész leveles tésztára volt szükségem, illetve a piskótából sem volt elég a 20 dkg a tészta teljes befedéséhez. Egyébként nagyon tuti recept! Elronthatatlan és biztos siker!!!!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Szlovákiának sikerült az, amiről mi még csak álmodunk

Szlovákia óriási sikert ért el, északi szomszédunk ugyanis csaknem fél év alatt visszahozta a betétdíjas rendszert a boltokba, június végétől pedig már nem is találkozhatunk olyan üdítős flakonokkal és dobozokkal, amelyek ne lennének visszaválthatóak.