Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Füstölt sajtos-sonkás és fetás csirkemell pirított gombával

Füstölt sajtos-sonkás és fetás csirkemell pirított gombával
Füstölt sajtos-sonkás és fetás csirkemell pirított gombával
65 perc / előkészület: 30 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Isteni finom!


hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemelleket hosszában kettévágjuk, a két fél szeletet középen óvatosan bevágjuk, és kihajtjuk.
  2. Sózzuk, borsozzuk, majd megtöltjük őket, egyszer feta sajttal, egyszer pedig a füstölt sajttal és a sonkával.
  3. Ráhajtjuk a hús másik felét, fogpiszkálóval megtűzzük, a tetejét is megfűszerezzük sóval, borssal, bazsalikommal, rozmaringgal.
  4. Egy jénaiba pici olajat öntünk, beletesszük a csirkemelleket, a megtisztított, sóval, borssal fűszerezett gombát, egy picit meglocsoljuk olajjal.
  5. Betakarjuk alufóliával és a előmelegített sütőbe toljuk. 20 percig sütjük, majd további 15 percig alufólia nélkül, amíg szép piros nem lesz a teteje.

  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 683
elküldve: 4
receptkönyvben: 220
elkészítve: 4/5
Facebookon megjelent: -

szakács

pamelie

Mióta szakács: 2010.06.04.
59 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csiperkés-fetás csirke, jénaiban sült sajtos csirke, füstölt sajtos csirkemell

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

701
csiperkegomba 30 dkg
csirkemell filé 100 dkg
feta sajt 20 dkg
sonka 20 dkg
füstölt sajt 20 dkg
bazsalikom 0 ízlés szerint
rozmaring 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 ek