Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fügés-libamájas bagel

Fügés-libamájas bagel
Fügés-libamájas bagel
9 perc / előkészület: 5 perc sütés: 4 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Libamájat a bagelbe! Igazi fejedelmi reggeli, különleges szilvás Tokaj Dressinggel megkoronázva.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hideg, hízott májból vágjunk hat darab ujjnyi vastag szeletet, majd forrósítsunk fel egy serpenyőt és zsiradék hozzáadása nélkül, közepesnél kicsit magasabb lángon, néhány perc alatt pirítsuk meg a májszeletek mindkét oldalát, majd tegyük félre.
  2. A bageleket kenjük meg a natúr sajtkrémmel, tegyünk rá egy adag bébispenótot, helyezzük rá a megpirított májszeleteket. Szórjuk meg a májat nagy szemű tengeri sóval. A fügét vágjuk karikára és tegyük a májra, majd az egészet locsoljuk meg a szilvás Tokaj Dressinggel.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 260
elküldve: 1
receptkönyvben: 23
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

Eisberg

Mióta szakács: 2015.03.17.
25 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: mindig, reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
adag: 2 főre
kalória: átlagos

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Vass Éva
Évi néni / Vass Éva Sat, 2015-11-14 15:19

Hű de nagyon jó ötlet. Megvettem. Ha holnapig tudok szerezni fügét, biztosan mi is ezt reggelizzük. Köszönöm a remek ötletet. :)

479
füge 1 db
libamáj 15 dkg
krémsajt 50 g
0 ízlés szerint
tokaj dressing 1 tasak
spenót 80 g
bagel 2 db