Bagel

Bagel

Leírás

Eredetileg lengyel származású péksütemény, jellegzetes, gyűrű alakra formázva. Különlegessége még, hogy sütés előtt forró (nem lobogó), cukros vízben fél-1 percig főzzük a tésztakarikákat és csak utána kerülnek a sütőbe. fotó: flickr/blinq

Mikor vegyem

bármikor

hogyan tároljam

Száraz helyen, konyharuhában, kenyértartóban.

5 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

19 egészséges húsmentes fogás, ami a szivárvány minden színében pompázik

A természetben mindenütt megtalálható a sokszínűség: szerves része életünknek, körülvesz és meghatároz bennünket. Minél több színt hozunk be az étrendünkbe, a szervezetünk is annál boldogabb lesz. Ezt vallja Sharon Palmer, híres dietetikus és könyvszerző is, aki munkásságával a sokszínű növényi alapanyagok fogyasztását népszerűsíti. Üzenete ihlette ezt az összeállításunkat, fogadjátok sok szeretettel a Nosalty legszínesebb ételeit!

Nosalty

További cikkek