r
Nosalty Logó

Tojásos melegszendvics Zoltán konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Tojásos melegszendvics Zoltán konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 628 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 628 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 189 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    30 g

Zsír

  • Összesen
    43.3 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    409 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1613 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    53 mg
  • Kálcium
    420 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    50 mg
  • Foszfor
    413 mg
  • Nátrium
    668 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.3 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    194.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    326 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    88 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    102 micro
  • Kolin:
    307 mg
  • Retinol - A vitamin:
    280 micro
  • α-karotin
    81 micro
  • β-karotin
    510 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    2058 micro
  • Lut-zea
    706 micro
Összesen 628 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    30 g

Zsír

  • Összesen
    43.3 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    409 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1613 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    53 mg
  • Kálcium
    420 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    50 mg
  • Foszfor
    413 mg
  • Nátrium
    668 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.3 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    194.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    326 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    88 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    102 micro
  • Kolin:
    307 mg
  • Retinol - A vitamin:
    280 micro
  • α-karotin
    81 micro
  • β-karotin
    510 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    2058 micro
  • Lut-zea
    706 micro
Összesen 628 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    9 g

Zsír

  • Összesen
    13 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    123 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    485.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    126 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    124 mg
  • Nátrium
    201 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    98 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    92 mg
  • Retinol - A vitamin:
    84 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    154 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    620 micro
  • Lut-zea
    213 micro
Összesen 189 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Forrósítsuk fel az olajat egy serpenyőben.
  2. Készítsünk 2 db tükörtojást, kör alakúra igazítva.
  3. Ízlés szerint sózzuk, és tegyünk rá egy-egy szelet trappista sajtot.
  4. Vágjuk ketté a zsemlét, és helyezünk mindkét felére egy-egy tojást. Egy kicsit lenyomjuk, majd átfordítjuk.
  5. Tegyük a tojásokra a csirkemell sonkát, pár szelet paradicsomot, egy kevés majonézt, salátalevelet, és csukjuk össze.
  6. Végül süssük meg a zsemle mindkét oldalát, és azonnal tálaljuk! :)
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 1191
  • Feltöltés dátuma: 2017. augusztus 09.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Nagyon egyszerű, finom és laktató. Tökéletes reggeli! Aki egészségeséletmód-párti az használhat olívaolajat és teljes kiőrlésű zsemlét a szendvicshez, de így az igazi! Néha belefér! ;)

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ifjú magyar szakácstehetség aratott nagy sikert Párizsban

Óriási sikert aratott a magyar csapat a nívós nemzetközi gasztronómiai versenyen, a Párizsban megrendezett Chaine des Rotisseurs gasztronómiai világszervezet Ifjúsági Szakács Világbajnokságán. Szeptember 25-én a Novák Iván, Kovács Lázár (Lázár Chef) és Barka Áron vezette csapat lenyűgöző teljesítményt ért el a megmérettetésben.

Nosalty

További cikkek

Heti menü: melengető és sűrű ragulevesek hete

A ragulevesekben az a jó, hogy készülhet csirkével, borjúval, sertéssel, de akár a zöldségeknél is maradhatsz. Kerüljön bele tárkony, petrezselyem vagy kapor, esetleg mustár, tejföl, és persze a levesbetéttel is variálhatsz! Minden raguleves mellé ajánlunk egy-egy pompás főfogást, és a desszert sem marad el.