Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Főtt tojással és füstölt tarjával töltött csirkecomb

Főtt tojással és füstölt tarjával töltött csirkecomb
Főtt tojással és füstölt tarjával töltött csirkecomb
50 perc / előkészület: 10 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vendégek várására készítettem el. Krumplipürével tálalva.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkecombokat megmossuk.
  2. A főtt tojásokat és a tarját felkockázzuk.
  3. A tejbe áztatott zsemléket kinyomkodjuk, hozzáadjuk a felkockázott tarját és a tojást. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
  4. Ezzel a töltelékkel megtöltjük a csirkecombokat. Megszórjuk csirke fűszerkeverékkel és kakukkfűvel (én egy kis szárított medvehagymával is meghintettem).
  5. Olajjal kikent tepsibe helyezzük. 0.5 dl vizet öntünk alá, fóliával lefedve sütjük.
  6. Teljes készre sülés előtt 10 perce levesszük róla a fóliát, meglocsoljuk a pecsenyelével, és visszatesszük a sütőbe.
  • sütési hőfok: 190°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 533
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1102 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

töltött csirkecomb, tojásos tarjás töltött csirkecomb, csirkecombok töltve

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

evamaria47
evamaria47 Sun, 2016-01-17 09:41

Tetszik a recepted,remek a húsvéti sonka és tojás maradékának mentésére is.Nagyon illene hozzá egy tejfölös-tormás krumplipüré-én így készítem majd el,köszönöm az ötletet.

625
csirkecomb 4 db
főtt tojás 3 db
füstölt-főtt tarja 20 dkg
zsemle 2 db
tej 1.5 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 1 csokor
kakukkfű 1 kk
napraforgó olaj 5 ek
víz 0.5 dl