Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fekete babos hajdinás vegetariánus chili

Fekete babos hajdinás vegetariánus chili
Fekete babos hajdinás vegetariánus chili
120 perc / előkészület: 30 perc főzés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Közepesen fűszeres, ideális a húsmentes napokra. Tabasco szósszal tovább bolondítható.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Laktató egészséges vacsora.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fekete babot előző este beáztatjuk.
  2. Reggel leszűrjük, és friss, hideg vízben feltesszük főni. 50 perc alatt megpuhul. Újra leszűrjük.
  3. Egy nagy fazékban olajon megpároljuk a felkockázott hagymát, fokhagymát, beleszórjuk a köménymagot, pirospaprikát.
  4. Közben meghámozzuk a sárgarépát, felkarikázzuk. Megtisztítjuk a póréhagymát, és feldaraboljuk. Megmossuk, és felkockázzuk a paprikát. A zöldségeket a hagymához adjuk. Összemelegítjük.
  5. Beleöntjük a paradicsom konzervet. Beleszórjuk az oregánót és bazsalikomot. Hozzáöntjük a vizet és bort. Összekeverjük.
  6. Beleszórjuk a hajdinát, és beleöntjük a vizet, felforraljuk.
  7. Sózzuk, borsozzuk, megkóstoljuk, és ízlés szerint tovább ízesítjük.
  • költség: 1500 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 595
elküldve: 1
receptkönyvben: 50
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

sWaddyWaddy

Mióta szakács: 2013.09.01.
398 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldségtál, húsmentes chili, babos egytálétel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

335
fejtett bab 25 dkg
vöröshagyma 2 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
köménymag 1 kávéskanál
füstölt pirospaprika 4 teáskanál
póréhagyma 0.5 db
zeller 0.5 közepes db
sárgarépa 2 közepes db
paprika 1 közepes db
bazsalikom 1 tk
oregánó 1 kk
konzerv paradicsom 40 dkg
hajdina 50 g
víz 3 dl
vörösbor 0.5 dl
2 kávéskanál
bors 1 kávéskanál