r
Nosalty Logó

Fehércsokis-aszalt sárgabarackos szelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
SPAR
Fehércsokis-aszalt sárgabarackos szelet
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 59% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 917 kcal
  • 6% Fehérje
  • 59% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 3667 kcal
  • 6% Fehérje
  • 59% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 422 kcal
  • 6% Fehérje
  • 59% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.5 g

Zsír

  • Összesen
    43.6 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    115 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    693.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    194 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    63 mg
  • Foszfor
    305 mg
  • Nátrium
    99 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    123.7 g
  • Cukor
    79 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    270 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    74 mg
  • Retinol - A vitamin:
    208 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    746 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    112 micro
Összesen 917 kcal
  • 6% Fehérje
  • 59% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.9 g

Zsír

  • Összesen
    174.5 g
  • Telített zsírsav
    98 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    52 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    459 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2774.9 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    102 mg
  • Kálcium
    776 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    252 mg
  • Foszfor
    1221 mg
  • Nátrium
    398 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    495 g
  • Cukor
    315 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    125.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1082 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    120 micro
  • Kolin:
    297 mg
  • Retinol - A vitamin:
    834 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2986 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    447 micro
Összesen 3667 kcal
  • 6% Fehérje
  • 59% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    20.1 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    319.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    89 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    141 mg
  • Nátrium
    46 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    57 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    14.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    124 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    96 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    344 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    51 micro
Összesen 422 kcal

Elkészítés

  1. Egy tálban elkeverjük a lisztet a sütőport és a sót.
  2. Egy másik tálban simára keverjük az olvasztott vajat a cukorral, majd hozzáadjuk a tojást és a vaníliaaromát, és újból elkeverjük.
  3. Folyamatos keverés mellett a lisztes keveréket hozzáadjuk a vajas krémhez, és simára keverjük.
  4. Végül hozzáadjuk az aprított zabpelyhet, az apró darabokra vágott fehér csokoládé felét és a felkockázott aszalt sárgabarackot.
  5. Egy 20 cm-es, négyzet alakú tepsit kibélelünk sütőpapírral, majd elsimítjuk benne a masszát, és 180 fokos sütőben 30-40 percig sütjük.
  6. Közben vízgőz felett megolvasztjuk a maradék fehér csokoládét az 1 ek. étolajjal, és a kihűlt süti tetejére csurgatjuk egy villa segítségével.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 20x20
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 70
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 2459
  • Feltöltés dátuma: 2018. november 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szuperegyszerű kevert sütemény, amit fehér csokival és aszalt barackkal teszünk még ízletesebbé.

Címlapról ajánljuk

További cikkek