Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fehérboros sült libacomb gyümölcsökkel és rizzsel

Fehérboros sült libacomb gyümölcsökkel és rizzsel
Fehérboros sült libacomb gyümölcsökkel és rizzsel
100 perc / előkészület: 10 perc sütés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Márton napra készítettem.

hozzávalók / 1 adag

A libacombhoz

A gyümölcsökhöz

A rizshez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A combot sózzuk, borsozzuk, betesszük egy serpenyőbe, rákanalazunk zsírt, és rárakjuk a zöldfűszereket. Betesszük a hűtőbe.
  2. Másnap öntünk rá egy kevés vizet, s lefedve sütjük egy órát. Közben megfőzzük a krumplit, megpucoljuk.
  3. A rizst a mazsolával feltesszük főni. Megsózzuk, teszünk bele egy kevés vajat.
  4. A szilvát félbevágjuk, kimagozzuk, az almát nyolcadoljuk, a csutkát kivágjuk. Egy serpenyőben vajon, cukor, fahéj és méz hozzáadásával karamellizáljuk.
  5. A libacombra ráöntjük a bort, s betesszük a sütőbe további félórára. Időnként meglocsoljuk a szafttal. A vége felé mellérakjuk a krumplikat.
  6. Tálaláskor a tányérra tesszük a combot, a krumplikat és gyümölcsöket, és egy kupac rizst.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 145
elküldve: 1
receptkönyvben: 15
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
adag: 1 főre
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: Márton-nap, vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Fehérboros sült libacomb karamellizált gyümölcsökkel és mazsolás rizzsel, fehérboros libacomb vele sült krumplival, libacomb rizzsel és gyümölccsel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

2250
libacomb 1 db
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
libazsír 1 ek
víz 2 dl
fehérbor 1 dl
burgonya 2 db
rozmaring 3 szál
kakukkfű 5 szál
szilva 3 db
alma 1 db
cukor 1 ek
méz 1 teáskanál
vaj 1 ek
fahéj 1 csipet
rizs 0.5 bögre
víz 3 dl
mazsola 10 dkg
vaj 1 ek
0 ízlés szerint