r
Nosalty Logó

Fehérboros sült libacomb gyümölcsökkel és rizzsel

Hobbychef
Fehérboros sült libacomb gyümölcsökkel és rizzsel
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A libacombhoz

A gyümölcsökhöz

A rizshez

2250
Kalória
49.6g
Fehérje
258.5g
Szénhidrát
110.9g
Zsír
1193.2g
Víz
241.6g
Koleszterin
22.6g
Élelmi rost
121.4g
Cukor
  • 3% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A libacombhoz

A gyümölcsökhöz

A rizshez

Összesen 2250 kcal
  • 3% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A libacombhoz

A gyümölcsökhöz

A rizshez

Összesen 2250 kcal
  • 3% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A libacombhoz

A gyümölcsökhöz

A rizshez

Összesen 117 kcal
  • 3% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.6 g

Zsír

  • Összesen
    110.9 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    53 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1672.4 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    289 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    213 mg
  • Foszfor
    871 mg
  • Nátrium
    225 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    258.5 g
  • Cukor
    121 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

Víz

  • Összesen
    1193.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    332 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    96 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    314 micro
  • Kolin:
    49 mg
  • Retinol - A vitamin:
    223 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    897 micro
  • β-crypt
    89 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    210 micro
Összesen 2250 kcal
  • 3% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.6 g

Zsír

  • Összesen
    110.9 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    53 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1672.4 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    289 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    213 mg
  • Foszfor
    871 mg
  • Nátrium
    225 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    258.5 g
  • Cukor
    121 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

Víz

  • Összesen
    1193.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    332 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    96 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    314 micro
  • Kolin:
    49 mg
  • Retinol - A vitamin:
    223 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    897 micro
  • β-crypt
    89 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    210 micro
Összesen 2250 kcal
  • 3% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.6 g

Zsír

  • Összesen
    5.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    13 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    87.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    46 mg
  • Nátrium
    12 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    13.6 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    62.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    17 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    47 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    11 micro
Összesen 117 kcal

Elkészítés

A libacombhoz

  1. A combot sózzuk, borsozzuk, betesszük egy serpenyőbe, rákanalazunk zsírt, és rárakjuk a zöldfűszereket. Betesszük a hűtőbe.
  2. Másnap öntünk rá egy kevés vizet, s lefedve sütjük egy órát. Közben megfőzzük a krumplit, megpucoljuk.
  3. A rizst a mazsolával feltesszük főni. Megsózzuk, teszünk bele egy kevés vajat.
  4. A szilvát félbevágjuk, kimagozzuk, az almát nyolcadoljuk, a csutkát kivágjuk. Egy serpenyőben vajon, cukor, fahéj és méz hozzáadásával karamellizáljuk.
  5. A libacombra ráöntjük a bort, s betesszük a sütőbe további félórára. Időnként meglocsoljuk a szafttal. A vége felé mellérakjuk a krumplikat.
  6. Tálaláskor a tányérra tesszük a combot, a krumplikat és gyümölcsöket, és egy kupac rizst.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 p
  • Sütés ideje: 90 p
  • Sütés hőfoka: 200 °C

Márton napra készítettem.

További receptek

Stroganoff bélszín

A Stroganoff igazi klasszikus, az ünnepi szezonban pedig talán az is belefér, hogy hagyományos módon, bélszínből készítsük el. A gombás hús nem véletlenül sokak kedvence, hiszen ...

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...