Sült libacomb mustáros-fokhagymásan
cukrot taratalmaz
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 11% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 25% Zsír
Összesen
835
kcal
- 11% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 25% Zsír
Összesen
3337
kcal
- 11% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 25% Zsír
- 62% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 34.4 g
Zsír
-
Összesen 74.2 g
-
Telített zsírsav 22 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 39 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 170 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 982.6 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 36 mg
-
Kálcium 69 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 49 mg
-
Foszfor 522 mg
-
Nátrium 295 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.5 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 184.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 38 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 13 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 8 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 11 micro
-
Kolin: 8 mg
-
Retinol - A vitamin: 35 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 31 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 26 micro
Összesen
835
kcal
- 11% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 25% Zsír
- 62% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 137.5 g
Zsír
-
Összesen 296.8 g
-
Telített zsírsav 87 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 156 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 34 g
-
Koleszterin 680 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3930.5 g
-
Cink 15 mg
-
Szelén 144 mg
-
Kálcium 276 mg
-
Vas 24 mg
-
Magnézium 197 mg
-
Foszfor 2090 mg
-
Nátrium 1180 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 22 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 736.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 152 micro
-
B6 vitamin: 4 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 53 mg
-
D vitamin: 15 micro
-
K vitamin: 14 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 31 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 44 micro
-
Kolin: 32 mg
-
Retinol - A vitamin: 141 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 124 micro
-
β-crypt 15 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 103 micro
Összesen
3337
kcal
- 11% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 25% Zsír
- 62% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7 g
Zsír
-
Összesen 15 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 34 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 198.8 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 14 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 106 mg
-
Nátrium 60 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.1 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 37.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 8 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 2 micro
-
Kolin: 2 mg
-
Retinol - A vitamin: 7 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 6 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 5 micro
Összesen
169
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Egy tálba beletesszük az 1-2 evőkanál zsírt, de lehet olaj is. Ebbe jöhet a mustár, fokhagyma, bors, majoránna, esetleg egy kis ételízesítő. Ezeket összekavarjuk, és előző este bekenjük a combokat. Ha csak sütés előtt, akkor sincs semmi gond.
- Sütés előtt a tepsit kicsit bekenjük zsírral vagy olajjal, meglocsoljuk, és belepakoljuk a combokat. Felöntjük annyi vízzel, hogy félig ellepje, ez kb.2-3dl. Lefedjük alufóliával, és úgy sütjük. Ha már 80%-osan megsült, akkor levesszük a fóliát, és hagyjuk pirulni.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés ideje: 60 perc
- Elkészítettem: 3 alkalommal
- Receptkönyvben: 64
- Tegnapi nézettség: 4
- 7 napos nézettség: 23
- Össznézettség: 17242
- Feltöltés dátuma: 2014. február 01.
Ajánló
Nagyon pikáns ízű, már sütés közben is igazán íncsiklandozó az illata! Bármilyen burgonyás körettel finom, náluk petrezselymes krumpli volt.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Ezt a fajta elkészítési módot bármilyen húsból ajánlom! Nagyon pikáns! Azért zsírral készítem, mert a sütés után, ami marad a tepsiben, azt elszoktam tenni a hűtőbe, és kenyérre kenve nagyon finom.