r
Nosalty Logó

Sült libacomb mustáros-fokhagymásan

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Sült libacomb mustáros-fokhagymásan
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 835 kcal
  • 11% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 3337 kcal
  • 11% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 169 kcal
  • 11% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    34.4 g

Zsír

  • Összesen
    74.2 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    39 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    170 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    982.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    36 mg
  • Kálcium
    69 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    49 mg
  • Foszfor
    522 mg
  • Nátrium
    295 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.5 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    184.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    38 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    35 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    31 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    26 micro
Összesen 835 kcal
  • 11% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    137.5 g

Zsír

  • Összesen
    296.8 g
  • Telített zsírsav
    87 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    156 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    680 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3930.5 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    144 mg
  • Kálcium
    276 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    197 mg
  • Foszfor
    2090 mg
  • Nátrium
    1180 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    736.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    152 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    53 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    31 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    44 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    141 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    124 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    103 micro
Összesen 3337 kcal
  • 11% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7 g

Zsír

  • Összesen
    15 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    198.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    106 mg
  • Nátrium
    60 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.1 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    37.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    8 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    2 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 169 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy tálba beletesszük az 1-2 evőkanál zsírt, de lehet olaj is. Ebbe jöhet a mustár, fokhagyma, bors, majoránna, esetleg egy kis ételízesítő. Ezeket összekavarjuk, és előző este bekenjük a combokat. Ha csak sütés előtt, akkor sincs semmi gond.
  2. Sütés előtt a tepsit kicsit bekenjük zsírral vagy olajjal, meglocsoljuk, és belepakoljuk a combokat. Felöntjük annyi vízzel, hogy félig ellepje, ez kb.2-3dl. Lefedjük alufóliával, és úgy sütjük. Ha már 80%-osan megsült, akkor levesszük a fóliát, és hagyjuk pirulni.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 64
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 23
  • Össznézettség: 17242
  • Feltöltés dátuma: 2014. február 01.

Ajánló

Nagyon pikáns ízű, már sütés közben is igazán íncsiklandozó az illata! Bármilyen burgonyás körettel finom, náluk petrezselymes krumpli volt.  

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezt a fajta elkészítési módot bármilyen húsból ajánlom! Nagyon pikáns! Azért zsírral készítem, mert a sütés után, ami marad a tepsiben, azt elszoktam tenni a hűtőbe, és kenyérre kenve nagyon finom.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...