Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A liba, a kacsához hasonlóan az ízanyagban gazdag, magas zsírtartalmú, barna húsú szárnyasok közé tartozik. A libahúst ritkábban párolni, általában sütni szokták, mert sütése során a zsíranyag nagy része kisül. A libacomb általában nagyobb méretű, sok hússal és zsírral. Húsa kissé szálkás, de rendkívül zamatos. Mérete, vastag bőre miatt gyakran szokták sütés előtt megtölteni fűszeres, vagy éppen gyümölcsös töltelékkel. Hagyományos körete a burgonya és a párolt vörös káposzta.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

Libacomb alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!