Libacomb
Leírás
A liba, a kacsához hasonlóan az ízanyagban gazdag, magas zsírtartalmú, barna húsú szárnyasok közé tartozik. A libahúst ritkábban párolni, általában sütni szokták, mert sütése során a zsíranyag nagy része kisül. A libacomb általában nagyobb méretű, sok hússal és zsírral. Húsa kissé szálkás, de rendkívül zamatos. Mérete, vastag bőre miatt gyakran szokták sütés előtt megtölteni fűszeres, vagy éppen gyümölcsös töltelékkel. Hagyományos körete a burgonya és a párolt vörös káposzta.
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Hűtőben.
100g Libacomb
fehérjetartalom
15.86 g
zsírtartalom
80031.31 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
49.66 g
Top ásványi anyagok
Foszfor
234 mg
Nátrium
73 mg
Magnézium
18 mg
Kalcium
12 mg
Top vitaminok
B6 vitamin
0.39 g
C vitamin
4.2 mg
Niacin - B3 vitamin
3.608 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
1.294 mg
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
15.86 g
Zsír
telített zsírsav
9.78 g
egyszeresen telített zsírsav
17.77 g
többszörösen telített zsírsav
3.76 g
koleszterin
80 g
ásványi anyagok
Kalcium
12 mg
Vas
2.5 mg
Magnézium
18 mg
Foszfor
234 mg
Nátrium
73 mg
Cink
1.72 mg
Réz
0.27 mg
Mangán
0.02 mg
Szelén
14.4 µg
szénhidrát
víz
49.66 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.085 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.245 mg
Niacin - B3 vitamin
3.608 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
1.294 mg
Folát
4 µg
Retinol
17 µg
B12 vitamin
0.34 µg
A vitamin
17 µg
C vitamin
4.2 mg
B6 vitamin
0.39 g