Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fehérbabos-virslis leves

Fehérbabos-virslis leves
Fehérbabos-virslis leves
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a levest rögtönözve főztem, nagyon fini lett :)

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát felkockázzuk, üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a paprikát és az összezúzott fokhagymákat.
  2. Felöntjük vízzel, sózzuk, borsozzuk.
  3. Hozzáöntjük a tejszínt és a babot.
  4. Beletesszük a virsliket, ha kell, utána ízesítünk. Egyszerű és nagyszerű.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 207
elküldve: 0
receptkönyvben: 24
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Alexandra91

Mióta szakács: 2014.10.04.
13 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
fogás: leves
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

frankfurti leves kicsit másképp, tejszínes bableves virslivel, fehérbabos virslis leves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

255
fehér hagyma 1 közepes db
napraforgó olaj 1 dl
füstölt pirospaprika 1 ek
fokhagyma 3 gerezd
víz 1 l
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
főzőtejszín 1 dl
fehérbab 10 dkg
virsli 10 dkg
ételízesítő 0 ízlés szerint