Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Epres-vaníliás torta

Epres-vaníliás torta
Epres-vaníliás torta
40 perc / előkészület: 15 perc főzés: 5 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha itt az eperszezon, akkor nálunk tuti, hogy minden héten készül egy ilyen torta. :) 

hozzávalók / 6 adag

Tészta

Krém

Egyéb

Szólj hozzá!

elkészítés

Tészta

  1. A hozzávalókat csomómentesre keverjük, majd gyümölcstorta formában sütjük 175 fokon tűpróbáig. (A tojásokat nem kell szétválasztani.)

Krém

  1. A hozzávalókat csomómentesre keverjük, és egy edényben, mint a pudingot, sűrűre főzzük.

Egyéb

  1. Miután kihűlt, kiemeljük a formából a tésztát, megkenjük eperlekvárral, arra jön a krém, majd díszítésként egy kis eper.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 118
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nagymama receptjei

Mióta szakács: 2014.01.16.
161 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: torta
mikor: ebéd, uzsonna
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

vaníliakrémes epertorta, gyümölcstorta főzött krémmel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

213
tojás 3 db
finomliszt 3 púpozott ek
cukor 3 ek
víz 5 ek
1 csipet
sütőpor 1 teáskanál
finomliszt 3 csapott ek
tej 450 ml
tojás 1 db
cukor 3 ek
vanília 0 ízlés szerint
eperlekvár 2 ek
eper 25 dkg