Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Epres karfiolpuding útifű maghéjjal

Epres karfiolpuding útifű maghéjjal
Epres karfiolpuding útifű maghéjjal
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A szénhidrátmentes diétám miatt készítettem ezt a desszertet, én is meglepődtem, hogy lehűtve mennyire finom lett. Mindenképpen készítsék el, hiszen nem hizlal, és pompás lehet egy meleg nyári napon:-)

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Én beraktam a hűtőbe, 2 óra múlva isteni gyümölcspuding lett belőle:-)

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Először is főzzük meg a karfiolt egy kis vízben.
  2. Az epret közben tisztítsuk meg, félbe is vághatjuk, ha van kedvünk.
  3. A banánt vágjuk karikákra, majd a megfőtt karfiolhoz adjuk hozzá, az eperrel együtt.
  4. A többi alapanyagot is hozzáadva, mixereljük össze.
  5. Rakjuk kis pudingos tálakba, díszíthetjük kókuszreszelékkel és eperrel, ha maradt.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 490
elküldve: 0
receptkönyvben: 45
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Nihonka

Mióta szakács: 2014.04.26.
340 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 3 főre
fogyókúra: paleolit fogyókúra
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

diétás desszert, epres puding útifű maghéjjal, gyümölcspuding főtt karfiolból, nyers puding

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

121
karfiol 20 dkg
banán 1 közepes db
eper 10 dkg
méz 1 teáskanál
kókusztej 1 dl
útifű maghéj 0.5 ek