Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egészben sült pácolt bőrös karaj

Egészben sült pácolt bőrös karaj
Egészben sült pácolt bőrös karaj
120 perc / előkészület: 20 perc sütés: 100 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Petrezselymes újkrumplival és tejfölös uborkasalátával ajánlom. Nálunk vasárnapi ebéd volt. Nagyon ízlett a családnak.

hozzávalók / 5 adag

hús sütése

pác

ajánlat

Chardonnay bort ajánlok utána.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst megmossuk, a bőrét bevagdossuk kis kockákra. Sózzuk, borsozzuk a húst.
  2. Elkészítjük a pácot: a mézet, bort, ecetet összekeverjük.
  3. A húst egy tálba tesszük, és ráöntjük a pácot, a karikára vágott hagymát és a fokhagymákat a tetejére tesszük, és 2-3 órára hűtőbe téve hagyjuk, hogy az ízeket beigya a hús.
  4. Kivesszük a pácból a húst, tepsibe tesszük, ráöntjük az olajat. A megmosott, apróra vágott petrezselymet rászórjuk, és a kolbászt mellé tesszük.
  5. Előmelegített sütőben 180 fokon sütjük alufólia alatt kb. 60 percet, majd amikor a hús puha, fólia nélkül készre sütjük, hogy szép piros legyen (sütőtől függően).
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 11
össznézettség: 36 950
elküldve: 5
receptkönyvben: 75
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Smaragd konyha

Mióta szakács: 2014.05.04.
149 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: közepes
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 5 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

pácolt bőrös karaj sütve, egészben sült karaj kolbásszal sütve, pácolt hagymás sertéskaraj egészben sütve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1136
sertés rövidkaraj 2 kg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 5 gerezd
napraforgó olaj 1.5 dl
petrezselyem 0.5 csokor
sütnivaló kolbász 20 dkg
fehérbor 3 dl
ecet 1 ek
méz 4 ek