r
Nosalty Logó

Egészben sült pácolt bőrös karaj

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Smaragd konyha
Egészben sült pácolt bőrös karaj
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 16% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír

hús sütése

pác

Összesen 1136 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír

hús sütése

pác

Összesen 5677 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír

hús sütése

pác

Összesen 199 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    90.7 g

Zsír

  • Összesen
    70.2 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    280 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1766.6 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    114 mg
  • Kálcium
    54 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    111 mg
  • Foszfor
    950 mg
  • Nátrium
    526 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.1 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    379.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    27 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    101 micro
  • K vitamin:
    76 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    259 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    228 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    251 micro
Összesen 1136 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    453.7 g

Zsír

  • Összesen
    350.9 g
  • Telített zsírsav
    90 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    211 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    93 g
  • Koleszterin
    1402 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8833.2 g
  • Cink
    38 mg
  • Szelén
    570 mg
  • Kálcium
    270 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    557 mg
  • Foszfor
    4750 mg
  • Nátrium
    2631 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    105.6 g
  • Cukor
    91 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    1898.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    135 micro
  • B6 vitamin:
    15 mg
  • B12 Vitamin:
    12 micro
  • E vitamin:
    55 mg
  • C vitamin:
    41 mg
  • D vitamin:
    506 micro
  • K vitamin:
    378 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    9 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    118 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    57 micro
  • Kolin:
    1294 mg
  • Retinol - A vitamin:
    40 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1139 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1257 micro
Összesen 5677 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.9 g

Zsír

  • Összesen
    12.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    308.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    166 mg
  • Nátrium
    92 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    40 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    44 micro
Összesen 199 Kcal

Hozzávalók

hús sütése

pác

Elkészítés

hús sütése

  1. A húst megmossuk, a bőrét bevagdossuk kis kockákra. Sózzuk, borsozzuk a húst.
  2. Elkészítjük a pácot: a mézet, bort, ecetet összekeverjük.
  3. A húst egy tálba tesszük, és ráöntjük a pácot, a karikára vágott hagymát és a fokhagymákat a tetejére tesszük, és 2-3 órára hűtőbe téve hagyjuk, hogy az ízeket beigya a hús.
  4. Kivesszük a pácból a húst, tepsibe tesszük, ráöntjük az olajat. A megmosott, apróra vágott petrezselymet rászórjuk, és a kolbászt mellé tesszük.
  5. Előmelegített sütőben 180 fokon sütjük alufólia alatt kb. 60 percet, majd amikor a hús puha, fólia nélkül készre sütjük, hogy szép piros legyen (sütőtől függően).
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 100 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 40
  • Össznézettség: 51912
  • Feltöltés dátuma: 2015. május 07.

Ajánló

Chardonnay bort ajánlok utána.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Egészben sült pácolt bőrös karaj
Smaragd konyha 149 recept

Petrezselymes újkrumplival és tejfölös uborkasalátával ajánlom. Nálunk vasárnapi ebéd volt. Nagyon ízlett a családnak.

Hozzászólások

toldiili

Ezt készítettem ma újévi ebédre. Pompás lett. Jó recept.

Hozzávalók

hús sütése

pác

Címlapról ajánljuk

További cikkek