Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Édes-savanyú oldalas

Édes-savanyú oldalas
Édes-savanyú oldalas
115 perc / előkészület: 10 perc főzés: 90 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igazi ízbomba, omlós, ragacsos húsétel, nagyon finom.

Forrás: internet

hozzávalók / 4 adag

Hús

Máz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A darabokra vágott oldalast sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük annyi vízzel, ami épp hogy ellepi, mellé rakjuk a kétféle hagymát, és lefedve puhára pároljuk, szükség esetén a vizet pótoljuk alatta.
  2. Közben összekeverjük a mártáshoz valókat.
  3. Ha megpuhultak a húsdarabok és a lé is elforrt, kivesszük a hagymákat, aláöntjük az olajat, és egy kicsit megpirítjuk a húst.
  4. Ezután hozzáadjuk a mártást, lefedjük, majd alacsony hőfokon pár percig addig főzzük, amíg a mártást kissé beszívja és bevonja a húst.
  5. Köretként krumplipürét adtam mellé.
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 5 061
elküldve: 0
receptkönyvben: 87
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Katharosz

Mióta szakács: 2013.01.10.
450 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
konyha: kínai
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sült oldalas pikáns szósszal, oldalas kínai jellegű mártással

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

692
sertésoldalas 1 kg
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 4 ek
ketchup 200 ml
szójaszósz 2 ek
almaecet 2 ek
víz 4 evőkanál
étkezési keményítő 1 csapott ek
chilipehely 0 ízlés szerint