r
Nosalty Logó

Diplomata szelet Tami konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Diplomata szelet Tami konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
150 °C
  • 3% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 475 kcal
  • 3% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 4738 kcal
  • 3% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 177 kcal
  • 3% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.7 g

Zsír

  • Összesen
    18 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    197 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    609.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    147 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    244 mg
  • Nátrium
    170 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    70 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    168.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    165 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    124 mg
  • Retinol - A vitamin:
    162 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    38 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    159 micro
Összesen 475 kcal
  • 3% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    86.9 g

Zsír

  • Összesen
    180.3 g
  • Telített zsírsav
    101 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    58 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    1967 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6097.1 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    214 mg
  • Kálcium
    1470 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    254 mg
  • Foszfor
    2438 mg
  • Nátrium
    1696 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    700 g
  • Cukor
    364 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    1683.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1650 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    397 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    287 micro
  • Kolin:
    1241 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1615 micro
  • α-karotin
    57 micro
  • β-karotin
    376 micro
  • β-crypt
    47 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1587 micro
Összesen 4738 kcal
  • 3% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.3 g

Zsír

  • Összesen
    6.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    74 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    228.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    55 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    91 mg
  • Nátrium
    64 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.2 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    62 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    59 micro
Összesen 177 kcal

Elkészítés

A tésztához

  1. A tésztához a tojások sárgáját kikeverjük a porcukorral, majd amikor kifehéredett, akkor kanalanként beleadagoljuk a vizet.
  2. Egy külön tálkában összekeverjük a lisztet a sütőporral és a kakaóporral, majd a tojásos masszához adjuk, egyesével kikeverve.
  3. Közepes méretű, vajazott vagy sütőmargarinozott, lisztezett tepsibe öntjük a masszát, és előmelegített sütőben megsütjük. (Nálam pontosan 30 perc volt.)
  4. Krém: 1 l vízben megfőzzük a pudingport a kétfajta cukorral, és még melegen belekeverjük a tojásfehérje porcukorral felvert habját a pudingba.
  5. A tésztát kivesszük a sütőből, rákenjük a pudingos krémet, majd 5 percre visszatesszük, hogy kicsit megkérgesedjen a teteje. Ha kész, hagyjuk teljesen kihűlni.
  6. A tejszínt felverjük habbá és a krém tetején szépen elkenjük, majd csokireszelékkel megszórva szeleteljük.
  • Sütés hőfoka: 150 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 9 alkalommal
  • Receptkönyvben: 212
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 12
  • Össznézettség: 23604
  • Feltöltés dátuma: 2012. május 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kaptam a receptet, amit meg is szerettem nagyon!

Címlapról ajánljuk

Így készíts gyógyító, 24 órás erőlevest, hogy minden cseppje aranyat...

Az erőleves, vagy más nevén csontleves, egy igazi szuperétel, amely évszázadok óta az egészségtudatos konyhák egyik alapköve. Nemcsak ízgazdag és tartalmas, hanem tele van értékes tápanyagokkal, amelyek támogatják az immunrendszert, az ízületeket és az emésztést. De mi a titka a tökéletes csontlevesnek? Hogyan érhetjük el azt a gazdag, kocsonyás állagot és mély ízvilágot? Nézzük a legfontosabb tudnivalókat és főzési trükköket!

Hering András

„Most, ha valaki séf akar lenni, híres akar lenni. Bennem...

Tavaly év végén Madrid, London és Doha után Budapesten is megnyitotta BiBo nevű éttermét Dani García, a három Michelin-csillaggal kitüntetett spanyol sztárséf. A Dorothea Hotel Budapestnek is otthont adó épületegyüttes tetején található rooftopbár és étterem étlapján García igyekezett a spanyol tradíciókat a magyar stílussal ötvözni, hogy a hazai és nemzetközi vendégek egyaránt új ízélményeket fedezhessenek fel a tolmácsolásában. Olvassátok Dani Garcíával készült friss interjúnkat!

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...