Nosalty Logó

Diópanírban sült hús bulgurpiramissal

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Iluska
Diópanírban sült hús bulgurpiramissal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 14% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Diós csirkemell;ó

bulgur készítése

Összesen 1156 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Diós csirkemell;ó

bulgur készítése

Összesen 2310 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Diós csirkemell;ó

bulgur készítése

Összesen 144 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    92.9 g

Zsír

  • Összesen
    38.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    309 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2074.4 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    89 mg
  • Kálcium
    122 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    361 mg
  • Foszfor
    1289 mg
  • Nátrium
    191 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    118.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    407.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    66 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    37 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    118 micro
  • Kolin:
    377 mg
  • Retinol - A vitamin:
    66 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    455 micro
Összesen 1156 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    185.8 g

Zsír

  • Összesen
    76.1 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    43 g
  • Koleszterin
    618 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4148.8 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    178 mg
  • Kálcium
    245 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    722 mg
  • Foszfor
    2578 mg
  • Nátrium
    382 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    12 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    236.6 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    44 mg

VÍZ

  • Összesen
    815.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    132 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    74 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    236 micro
  • Kolin:
    754 mg
  • Retinol - A vitamin:
    131 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    24 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    910 micro
Összesen 2310 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.7 g

Zsír

  • Összesen
    4.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    39 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    261.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    45 mg
  • Foszfor
    162 mg
  • Nátrium
    24 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.9 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    8 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    57 micro
Összesen 144 Kcal

Hozzávalók

Diós csirkemell;ó

bulgur készítése

Elkészítés

Diós csirkemell;ó

  1. A csirkemellet tetszés szerinti darabokra szeleteljük. Sózzuk, borsozzuk.
  2. Teljes kiőrlésű lisztbe, felvert tojásba, végül darált dióba mártjuk.
  3. Kisütjük, papírtörlőre szedjük.
  4. Bulgurral tálaljuk. Savanyúságot kínálunk hozzá. Jó étvágyat!!

bulgur készítése

  1. A vizet forrni tesszük az ételízesítővel. Inkább több víz legyen, mint kevés!!!
  2. Ha forr, beletesszük a mosott bulgurt. Kb. 5 percig főzzük, fedővel letakarva.
  3. Lekapcsoljuk alatta a gázt, a fölösleges vizet leöntjük, és a meleg párában hagyjuk állni a bulgurt.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 238
  • Feltöltés dátuma: 2021. április 15.

Ajánló

A bulgurt jól fűszerezzük be, hisz akkor lesz finom az íze!!!!

Receptjellemzők

Receptkategóriák

A diós panír az nekem valami csodálatos ízvilág!!! Nagyon finom, annak ellenére, aki kételkedne benne, inkább próbálja ki....... :-))))

Hozzászólások

Hozzávalók

Diós csirkemell;ó

bulgur készítése

Címlapról ajánljuk

További cikkek