Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Macokban sült feta sajtos karaj

Macokban sült feta sajtos karaj
Macokban sült feta sajtos karaj
50 perc / előkészület: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A család nagyon szereti a húst... de a rántott hús változatát már nagyon unjuk, így jött az ötlet, hogy macok tésztában forgassam meg a húst, a feta sajttal isteni jó ízt kap az étel.

hozzávalók / 4 adag

A húshoz

A macok bundához

A töltelékhez

ajánlat

A feta sajtól nagyon különleges ízt kap az étel.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karajt vékony szeletekre vágjuk, besózzuk és állni hagyjuk 10 percig.
  2. A krumplit meghámozzuk és nyersen lereszeljük, majd hozzáadjuk a macok bundához való alapanyagokat, kivétel az olaj. Közepes sűrűségű masszát kapjunk.
  3. A feta sajtot kockára vágjuk, minden hússzeletre rakunk belőle.
  4. Felhajtjuk és előbb lisztben, majd a macok tésztában megforgatjuk.
  5. Forró olajban kisütjük.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 5 514
elküldve: 2
receptkönyvben: 123
elkészítve: 1/5
Facebookon megjelent: -

szakács

GyörgyiKonyhája

Mióta szakács: 2012.08.12.
140 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
konyhatechnológia: rántott ételek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

őszi feta sajtos karaj macokban, krumplis bundában sütött hús, rántott hús burgonyatésztában sütve, feta sajtos sertéskaraj burgonyatésztás bundában sütve

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1288
sertés rövidkaraj 1 kg
0 ízlés szerint
burgonya 6 közepes db
tojás 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
paprikakrém 1 teáskanál
finomliszt 5 evőkanál
fokhagyma 5 gerezd
napraforgó olaj 3 dl
feta sajt 20 dkg