r
Nosalty Logó

Kínai szezámmagos-ketchupos csirkemell

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Tímejjja
Kínai szezámmagos-ketchupos csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A húshoz

A bundázáshoz

A mázhoz

Összesen 995 kcal
  • 14% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A húshoz

A bundázáshoz

A mázhoz

Összesen 3978 kcal
  • 14% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A húshoz

A bundázáshoz

A mázhoz

Összesen 223 kcal
  • 14% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    63.2 g

Zsír

  • Összesen
    56.1 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    228 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2416.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    75 mg
  • Kálcium
    214 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    113 mg
  • Foszfor
    803 mg
  • Nátrium
    1205 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    60.4 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    256.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    58 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    21 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    26 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    50 micro
  • Kolin:
    254 mg
  • Retinol - A vitamin:
    42 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    198 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    7539 micro
  • Lut-zea
    168 micro
Összesen 995 kcal
  • 14% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    252.8 g

Zsír

  • Összesen
    224.3 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    96 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    77 g
  • Koleszterin
    910 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9666.9 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    301 mg
  • Kálcium
    857 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    451 mg
  • Foszfor
    3211 mg
  • Nátrium
    4821 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    241.7 g
  • Cukor
    115 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    1027.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    232 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    83 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    103 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    199 micro
  • Kolin:
    1017 mg
  • Retinol - A vitamin:
    167 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    791 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    30155 micro
  • Lut-zea
    670 micro
Összesen 3978 kcal
  • 14% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.2 g

Zsír

  • Összesen
    12.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    51 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    542.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    48 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    180 mg
  • Nátrium
    271 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.6 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    13 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    57 mg
  • Retinol - A vitamin:
    9 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    44 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1693 micro
  • Lut-zea
    38 micro
Összesen 223 kcal
  • Legnézettebb receptje

Hozzávalók

A húshoz

A bundázáshoz

A mázhoz

Elkészítés

A húshoz

  1. A csirkemellet nagyobb kockákra vágjuk.
  2. Egy tálba belerakjuk a bunda hozzávalóit, összekeverve sűrű masszát készítünk.
  3. Beleforgatjuk a masszába a húst.
  4. A máz hozzávalóit összekeverjük.
  5. A bundás húst bő forró olajban pár perc alatt kisütjük. Ahogy kivesszük az olajból, a mázba forgatjuk.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 747
  • Tegnapi nézettség: 29
  • 7 napos nézettség: 262
  • Össznézettség: 230081
  • Feltöltés dátuma: 2012. április 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Tímejjja 19 recept

Ha csípősen szeretnénk, a mázba rakjunk chilit. Máz nélkül is nagyon finom, de akkor bátrabban kell fűszerezni a bundát.

Hozzávalók

A húshoz

A bundázáshoz

A mázhoz

Címlapról ajánljuk

A retró sajtos tallér titkai: így lesz a legropogósabb és...

A sajtos tallér a magyar konyha egyik kedvelt ropogtatnivalója, amely generációkon át örökített hagyományokon alapul. Ez az egyszerű, mégis rendkívül ízletes snack szinte minden alkalomra illik: legyen szó családi összejövetelről, baráti találkozóról vagy egy egyszerű esti filmezésről. De hogyan vált ez a finomság a magyar háztartások alapvető elemévé, és miért olyan népszerű ma is?

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...