Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Desedai töltött harcsa

Desedai töltött harcsa
Desedai töltött harcsa
15 perc / előkészület: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Azon gondolkodtunk, hogy kéne valami finomat együtt főzni, és volt a hűtőben egy kis juhtúró, a piacon pedig benéztünk a halashoz. És ez lett belőle.

hozzávalók / 5 adag

a töltelék

a bunda

a hal

Szólj hozzá!

elkészítés

a töltelék

  1. Keverjük össze a hozzávalókat (a sajtot reszeljük le).
  2. Tekerjük fel a harcsaszeleteket a töltelékkel, tűzzük meg őket tűvel vagy fogpiszkálóval.

a bunda

  1. Verjük fel a tojásokat, majd keverjük össze a többi hozzávalóval.
  2. Forgassuk bele a harcsát, és süssük ki bő olajban. Érdemes nem nagyon nagy lángon sütni, hogy átsüljön a hal.
  3. Rizzsel és csípős szósszal tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 4 426
elküldve: 0
receptkönyvben: 54
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Inesita

Mióta szakács: 2013.09.21.
4 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
kategória: halételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
adag: 5 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

juhtúróval töltött hal, töltött harcsa, hal túróval töltve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

597
tehéntúró 25 dkg
joghurt 1.5 dl
juhtúró 5 dkg
sajt 5 dkg
zellerlevél 4 db
petrezselyem 1 csokor
finomliszt 15 dkg
tojás 3 db
sör 3 dl
1 kávéskanál
szezámmag 3 ek
afrikai harcsa 1 kg