r
Nosalty Logó

Curry-s zöldséges rakottas

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Curry-s zöldséges rakottas
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 958 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1915 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 118 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    65.6 g

Zsír

  • Összesen
    54.9 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1782.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    55 mg
  • Kálcium
    287 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    137 mg
  • Foszfor
    859 mg
  • Nátrium
    432 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.1 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    558.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1628 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    182 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    47 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    143 micro
  • Kolin:
    236 mg
  • Retinol - A vitamin:
    259 micro
  • α-karotin
    4986 micro
  • β-karotin
    13714 micro
  • β-crypt
    462 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    2281 micro
Összesen 958 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    131.2 g

Zsír

  • Összesen
    109.9 g
  • Telített zsírsav
    52 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    39 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    484 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3564.1 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    110 mg
  • Kálcium
    574 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    273 mg
  • Foszfor
    1718 mg
  • Nátrium
    863 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    102.1 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    1116.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3256 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    364 mg
  • D vitamin:
    101 micro
  • K vitamin:
    93 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    38 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    287 micro
  • Kolin:
    472 mg
  • Retinol - A vitamin:
    517 micro
  • α-karotin
    9972 micro
  • β-karotin
    27428 micro
  • β-crypt
    924 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    4562 micro
Összesen 1915 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    8.1 g

Zsír

  • Összesen
    6.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    219.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    106 mg
  • Nátrium
    53 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    200 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    32 micro
  • α-karotin
    614 micro
  • β-karotin
    1688 micro
  • β-crypt
    57 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    281 micro
Összesen 118 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A répát alufóliába csomagolva 200 °C-on 20 percig előpároljuk.
  2. A vajon a húst fehéredésig pirítjuk a felkockázott lilahagymával.
  3. Közben a krumplikat hajszálvékonyra szeleteljük.
  4. A borsót (nekem csak fagyasztott van), a felkockázott kaliforniai paprikát és a felkockázott előpárolt répát a hússal elkeverjük.
  5. Ízlés szerint curry-vel fűszerezzük.
  6. A zöldséges húst magas falú tepsibe öntjük, a krumplit a tetejére rétegezzük.
  7. A rétegeket enyhén megsózzuk, és nagyon kevés sajttal megszórjuk. A tetejét lehetőleg sajttal díszítsük.
  8. Alufóliával lefedve sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Receptkönyvben: 49
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 5068
  • Feltöltés dátuma: 2011. június 11.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

A maradék curry-met próbálom felhasználni :).

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek