Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cukkinis-kuszkuszos tallérok

Cukkinis-kuszkuszos tallérok
Cukkinis-kuszkuszos tallérok
25 perc / előkészület: 15 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom feltét főzelékekhez, de önmagában is, egy fűszeres joghurt dippel tálalva. Ízesíthetjük római köménnyel, vagy ras el hanouttal is. Cukkini helyett elkészíthetjük sárgarépával is, ebben az esetben ízesíthetjük curry porral is.

hozzávalók / 2 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kuszkuszt felöntjük a forró levessel. Sóval, borssal, paprikával, chilipehellyel fűszerezzük. Lefedjük, és kb. 10 percig hagyjuk állni.
  2. A cukkinit durvára reszeljük, majd a tojással együtt a kuszkuszhoz adjuk, jól eldolgozzuk. Ha szükséges sóval, borssal, chilipehellyel ízesítjük.
  3. A masszából golyókat formázunk, majd ellapítjuk.
  4. Egy serpenyőbe kevés olajat felhevítünk, és a tallérokat aranybarnára sütjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 240
elküldve: 1
receptkönyvben: 92
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: 1

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldségpogácsák, cukkinis-kuszkuszos falatkák

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

291
kuszkusz 75 g
zöldség alaplé 150 ml
cukkini 200 g
tojás 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
chilipehely 0 ízlés szerint