Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cukkinifőzelék GastroHobbi konyhájából

Cukkinifőzelék GastroHobbi konyhájából
Cukkinifőzelék GastroHobbi konyhájából
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ebben a nagy melegben nagyon jólesik egy finom, hideg főzelék, legyen az bármiből. Én speciel a finom főzeléken kívül mindenevő vagyok, és újdonságokkal is nagyon szeretek kísérletezni. Cukkiniből most először készítettem főzeléket, de ezt követően felkerül a repertoárra.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A cukkinit megmossuk, és tökgyalun legyaluljuk.
  2. Egy lábasban az olívaolajjal és az aprított kaporral odatesszük, és addig pároljuk, míg a cukkini kicsit megpuhul (én nem szeretem, ha löttyedt, inkább kicsit roppanósan kedvelem).
  3. Ha elérte a kívánt állagot, rádobjuk a reszelt fokhagymát, a tejfölt, sózzuk, borsozzuk, összeforraljuk, végül hozzáadjuk az útifűmaghéjat, és addig kevergetjük, míg besűrűsödik.
  4. Sült virslivel, tükörtojással, sült hússal tálaljuk.
  5. Jó étvágyat!

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 944
elküldve: 1
receptkönyvben: 32
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

GastroHobbi

Mióta szakács: 2014.08.21.
58 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: főzelékek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

cukkinifőzelék kaprosan, tejfölös cukkinifőzelék, kapros-tejfölös cukkinifőzelék

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

235
cukkini 2 nagy db
kapor 1 csokor
olívaolaj 1 ek
fokhagyma 1 gerezd
tejföl 4 ek
útifű maghéj 2 ek
0 ízlés szerint
fehér bors 0 ízlés szerint