Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csopaki rakott metélt

Csopaki rakott metélt
Csopaki rakott metélt
80 perc / előkészület: 40 perc főzés: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy szakácskönyvbe találtam ezt a receptet.

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A főtt, füstőlt húst apróra kockázzuk, és lepirítjuk.
  2. A túrót a tejföllel, a vajjal és 5 dkg reszelt sajttal simára keverjük, és hozzátesszük a lepirított húst.
  3. A metélt tésztát sós vízben kifőzzük, majd lecsöpögtetjük, és a túrókrémmel összekeverjük.
  4. Kivajazott tepsibe belehalmozzuk a tésztás keveréket. Tetejére szórunk még egy kis sajtot, és megsütjük.

  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: közepes cm

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 260
elküldve: 0
receptkönyvben: 121
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1089 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 5 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

túrós-kakukkfüves húsos szélesmetélt, rakott húsos tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

773
tehéntúró 0.5 kg
tejföl 2 dl
vaj 5 dkg
sajt 10 dkg
hosszúmetélt 500 g
füstölt-főtt tarja 10 dkg
kakukkfű 0 ízlés szerint
oregánó 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint