Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

 
A viszonylag széles tojásos lapos metélt fészek formájúra hajtogatva, vajas vagy tejszínes mártásokhoz való. Ebből készül a híres fetuccine all’Alfredo is. Színezett, ízesített változatban is gyártják. A magyar konyhában főként mákos tésztához használják, mivel a lapos felületnek köszönhetően sok szószt tud magába szívni, krémes-szószos tésztákhoz is kitűnő választás.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Sötét, hűvös helyen.

Hosszúmetélt alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!