r
Nosalty Logó

Csokoládés trüffelkocka

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Flóra
Csokoládés trüffelkocka
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 401 kcal
  • 5% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 3203 kcal
  • 5% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 384 kcal
  • 5% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.6 g

Zsír

  • Összesen
    26.6 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    374.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    91 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    52 mg
  • Foszfor
    156 mg
  • Nátrium
    65 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    29.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    118 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    116 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    41 micro
Összesen 401 kcal
  • 5% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    36.9 g

Zsír

  • Összesen
    212.5 g
  • Telített zsírsav
    112 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    68 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    541 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2994.9 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    52 mg
  • Kálcium
    726 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    418 mg
  • Foszfor
    1247 mg
  • Nátrium
    517 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    296.4 g
  • Cukor
    202 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    239.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    948 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    109 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    63 micro
  • Kolin:
    225 mg
  • Retinol - A vitamin:
    929 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    232 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    326 micro
Összesen 3203 kcal
  • 5% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.4 g

Zsír

  • Összesen
    25.5 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    65 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    359.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    87 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    50 mg
  • Foszfor
    150 mg
  • Nátrium
    62 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.6 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    28.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    114 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    112 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    28 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    39 micro
Összesen 384 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

A tésztához

  1. A habtejszínt a csokival addig melegítjük, amíg a csoki elolvad benne. A krémet egy éjszakára hűtőbe tesszük.
  2. A tojást szétválasztjuk.
  3. A tojássárgáját, 50 g cukrot, a kakaóport, az olajat, a tejet, a lisztet, és a sütőport csomómentesre keverjük.
  4. A tojásfehérjét kemény habbá verjük 20 g cukorral, majd a tésztához keverjük.
  5. A tészta háromnegyedét egy sütőpapírral bélelt 21x21 centis tepsiben, a negyedét szintén egy sütőpapírral bélelt tepsiben, előmelegített sütőben, 180 fokon 15 perc alatt megsütjük. A negyedrészt kisebb darabokra törjük.
  6. A krémet kemény habbá verjük, belekeverjük a piskótát, és a tésztára simítjuk. Kakaóporral megszórhatjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 21x21
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 2033
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 18
  • Össznézettség: 197823
  • Feltöltés dátuma: 2012. november 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy cukrászdában ettem ilyet, majd otthon reprodukáltam.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A retró sajtos tallér titkai: így lesz a legropogósabb és...

A sajtos tallér a magyar konyha egyik kedvelt ropogtatnivalója, amely generációkon át örökített hagyományokon alapul. Ez az egyszerű, mégis rendkívül ízletes snack szinte minden alkalomra illik: legyen szó családi összejövetelről, baráti találkozóról vagy egy egyszerű esti filmezésről. De hogyan vált ez a finomság a magyar háztartások alapvető elemévé, és miért olyan népszerű ma is?

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...