Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csőben sült zöldség

Csőben sült zöldség
Csőben sült zöldség
75 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Köretnek, de főételnek is kitűnő.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát meghántjuk, mossuk, kockákra vágjuk. Fövő sós vízben kb. 10-15 percig főzzük, leszűrjük. A brokkolit rózsáira szedjük, mossuk, majd fövő sós vízben kb. 2-3 percig főzzük, leszűrjük. A paradicsomot megmossuk, kettévágjuk.
  2. Egy tűzállótálat a vajjal kikenjük, majd belerendezzük az előkészített brokkolit, burgonyát és paradicsomot.
  3. A tejet elkeverjük a tojásokkal, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet és metélőhagymát. Sóval, borssal és szerecsendióval ízesítjük, majd ráöntjük a zöldségekre.
  4. Betoljuk a 200 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 45 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 38 938
elküldve: 8
receptkönyvben: 275
elkészítve: 9/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1951 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tepsis zöldségek, zöldségfelfújt

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

242
brokkoli 250 g
burgonya 250 g
koktélparadicsom 12.5 dkg
tojás 2 db
tej 125 ml
petrezselyem 0.5 csokor
metélőhagyma 5 szál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szerecsendió 0 ízlés szerint
vaj 1 tk